Κρήτη

Αποχαιρέτισαν τον Τζώρτζη Σεφέρογλου που είχε τραγικό τέλος

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα στον 66χρονο γιατρό που είχε έρθει Κρήτη για να δει το γιο του αλλά εξαφανίστηκε και μετά από μέρες βρέθηκε νεκρός.

Σήμερα στις 3 το μεσημέρι στην Παναγίτσα (Ναός της Γεννήσεως της Θεοτόκου) στο Περιβολάκι της Νίκαιας του Πειραιά, η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισαν τον Τζώρτζη Σεφέρογλου, τον 66χρονο γιατρό που μετά από ένα πολυήμερο θρίλερ, εξαιτίας της εξαφάνισης του, εντοπίστηκε νεκρός στην περιοχή του Κορακοβουνίου στο Ηράκλειο βυθίζοντας στη θλίψη, τον πόνο και την οδύνη σε όλους όσοι τον γνώριζαν.

Ο ηλικιωμένος άνδρας από την Νίκαια που είχε έρθει στην Κρήτη για να επισκεφθεί τον γιό του Ηλία ο οποίος μένει μόνιμα και εργάζεται σε γνωστή εταιρεία πληροφορικής στο Ηράκλειο, βρέθηκε νεκρός  την περασμένη Κυριακή 7 Αυγούστου, να φοράει ελάχιστα ρούχα μέσα σε στέρνα κοντά στην οδό Γιάννη Τσαρούχη κοντά στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να γίνει η νεκροψία νεκροτομή.

Επιβεβαιώνοντας ότι ο άνδρας που βρέθηκε στο Κορακοβούνι το απόγευμα της Κυριακής, είναι όντως ο Τζώρτζης Σεφέρογλου, ο γιος του Ηλίας δεν παρέλειψε να  ευχαριστήσει μέσω facebook όσους βοήθησαν στις έρευνες με το δεδομένο ότι στην επιχείρητη εντοπισμού  τότε συμμετείχε αρκετός κόσμος.

Παρακολουθήστε το σχετικό video που προβλήθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Εδώ ήταν τόσες μέρες ο Τζώρτζης Σεφέρογλου (photos)

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης - Βάλια Μπούη

Σχόλια