default-image

Ο θάνατος του ψαροτουφεκά ανέδειξε..μεγαλείο ψυχής

Κρήτη
Ο θάνατος του ψαροτουφεκά ανέδειξε..μεγαλείο ψυχής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχασαν πρόσφατα τον δικό τους άνθρωπο αλλά δεν το έβαλαν κάτω προχώρησαν σε μία πράξη ανθρωπιάς που όχι μόνο τους τιμάει αλλά σίγουρα αποτελεί φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς.

Πριν από μερικούς μήνες έφυγε από την ζωή ο Νίκος Καραβελάκης κάνοντας ψαροτούφεκο όπως άλλωστε είχε γράψει και το neakriti.gr .

Παρά τον πονο ωστόσο και την οδύνη για το χαμό του δικούς του ανθρώπου, γονείς συγγενείς και οι φίλοι του Καραβελάκη Νικολάου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών-Ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ. Τ.Τ. Κισάμου, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κατάθεση χρημάτων με σκοπό να ενισχύσουν τις προσπάθειες του Τ.Τ. Κισάμου Ε.Ε.Σ. στην απόκτηση ενός Jet Ski, το οποίο θα μετατραπεί και θα χρησιμοποιηθεί ως διασωστικό από το Σώμα.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών-Ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ. Τ.Τ. Κισάμου, νοιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημοσίως τους γονείς, συγγενείς και φίλους του Καραβελάκη Νικολάου, ο οποίος πρόσφατα έχασε την ζωή του κάνοντας ψαροντούφεκο.

Οι δικοί του άνθρωποι, προέβησαν σε κατάθεση χρημάτων (δωρεές) με σκοπό να ενισχύσουν τις προσπάθειες του Τ.Τ. Κισάμου Ε.Ε.Σ. στην απόκτηση ενός Jet Ski, το οποίο θα μετατραπεί και θα χρησιμοποιηθεί ως διασωστικό από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών-Ναυαγοσωστών Κισάμου.

Οι ναυαγοσωστικές ανάγκες στις θαλάσσιες περιοχές του τόπου μας και της ευρύτερης περιοχής είναι μεγάλες, ιδίως την περίοδο του θέρους, και η απόκτηση ενός Jet Ski θα αυξήσει τις δυνατότητες επίβλεψης και διάσωσης στις περιοχές αυτές.

Ελπίζουμε σύντομα να συμπληρωθεί το εναπομείναν ποσό των 2.500 Ευρώ δια την αγορά του ναυαγοσωστικού αυτού μέσου.

Ευχή μας και προσπάθεια μας θα είναι το παιδί αυτό, ο Νικόλαος Καραβελάκης, να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που τόσο πρόωρα και άδικα έχασε την ζωή του.

Η αγορά του ναυαγοσωστικού αυτού μέσου θα είναι μνημόσυνο στην μνήμη του.

"Ευχαριστούμε ιδιαιτέρα τους παρακάτω:

1.Τους Γονείς

Μαργαριτάκη Αικατερίνη

Γεωργουδάκη Γρηγόρη

4.Ιακώβου Γιάννη

5.Λιοδάκη Έλλη

7.Βουρδουμπάκη Αντώνη

8.Τζεράκη Παναγιώτη

9.Βυζιργιανάκη Βενετία

10.Βασιλειάδου Φωτεινή

11.Σιγανού Ιωάννα

12.Αθανασάκης Ευάγγελος

13.Κτενιουδάκης Αριστείδης

14.οικ. Μέλλου Ελευθέριου και Πετρουλάκη Ελευθερία

15.Δαρζέντα Γεωργία

16.Μπολουδάκη Διονυσία

17.Σκαράκη Δημήτρη

18.Φράγκου Βασιλική

Πρόεδρος Ε.Ε.Σ.

Τοπικού Τμήματος Κισάμου

Κισάμου & Σελίνου

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News