default-image

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία για το θάνατο μυστήριο της 15χρονης

Κρήτη
Ολοκληρώθηκε η νεκροψία για το θάνατο μυστήριο της 15χρονης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απαντήσεις για το θάνατο - μυστήριο της κόρης τους ζητούν οι γονείς της 15χρονης Ελπίδας που -όπως έγραψε το neakriti.gr- άφησε την τελευταία της πνοή στον Άγιο Νικόλαο περίπου στις 2:30 μ.μ. κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Το μεσημέρι της Κυριακής ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της 15χρονης ωστόσο ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Τασσόπουλος σημείωσε ότι "τα επίσημα στοιχία για την αιτία θανάτου της 15χρονης θα υπάρξουν όταν ολοκληρωθούν και οι ιστολογικές εξετάσεις".

"Η Ελπίδα μας αποχαιρέτησε νωρίς"

Η είδηση του θανάτου έχει σκορπίσει θλίψη και σπαρακτικά είναι τα λόγια της οικογένειας που αναφέρουν ότι "η Ελπίδα μας αποχαιρέτησε νωρίς". Η πολιτική κηδεία θα τελεστεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της πρώην ΤΕΔΚ Λασιθίου ενώ η σορός της άτυχης κοπέλας θα εκτεθεί για το τελευταίο αντίο από τις 5-7 μμ.

Θλίψη και στο χώρο του αθλητισμού

Η νεαρή κοπέλα ήταν αθλήτρια της ομάδας μπάσκετ του Αγίου Νικολάου, ενώ αποτελούσε στέλεχος της Μικτής Κρήτης και θεωρούνταν από τα ταλέντα και τους κορυφαίους αθλητές του νησιού μας.

Ο προπονητής της άτυχης αθλήτριας μπάσκετ Αλέξανδρος Χριστοδούλου έκανε λόγο "για ένα ταλέντο και μια πολύ δυνατή αθλήτρια". Ερωτηθείς για το δελτίο υγείας της αθλήτριας τόνισε ότι "οι αθλητές κάνουν συχνά εξετάσεις υγείας αλλά υπάρχουν και ασθένειες οι οποίες δεν μπορούν να εντοπιστούν μέσω των εξετάσεων αυτών".

Η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚ αναφέρει:

«Το μπάσκετ της Κρήτης εκφράζει την οδύνη της για τον ξαφνικό και άδικο χαμό ενός νέου παιδιού.Η 15χρονη Ελπίδα από τον Άγιο Νικόλαο έσβησε άδικα, σκορπώντας θλίψη και σπαραγμό στην οικογένεια και στους φίλους της.

Αθλήτρια του μπάσκετ η Ελπίδα και μέλος των αναπτυξιακών κλιμακίων της ΕΚΑΣΚ, θα μείνει για πάντα ζωντανή μέσα μας με το χαμόγελό της και την αγάπη της για το άθλημα.Η ΕΚΑΣΚ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του κρητικού μπάσκετ στους οικείους της και εύχεται να βρουν το κουράγιο και τη δύναμη να σταθούν και να τη θυμούνται όπως αξίζει σε ένα άγγελο».

Το τοπικό γραφείο ΣΕΠΚ Κρήτης ε"κφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια της Ελπίδας για την ξαφνική και άδικη απώλεια της χαμογελαστής αθλήτριας. Για εμάς τους προπονητές ήταν ένα παιδί μας" .

Καλό ταξίδι ΕΛΠΙΔΑ

Το χρονικό

Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 2:30 μ.μ. του Σαββάτου όταν η 15χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς σφιγμό με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες. Ωστόσο και παρά τις αγωνιώδεις και απελπισμένες προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατόν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Και η διοικήτρια του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου Μαρία Σπινθούρη επιβεβαίωσε μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ TV ότι η 15χρονη έφτασε στο νοσοκομείο χωρίς σφυγμό και παρά τις προσπάθειες δεν κατέστη δυνατό να την επαναφέρουν.

Τραγικές φιγούρες στην όλη υπόθεση οι γονείς της 15χρονης Ελπίδας. Στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου εκτυλίχθηκαν δραματικές στιγμές όταν οι γονείς δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί στο παιδί τους.

Ρεπορτάζ: Φωτεινή Μαυροματάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News