default-image

Με άργιλο και βουτιές χαλαρώνει ο Παπαδημούλης στο Ξερόκαμπο

Κρήτη
Με άργιλο και βουτιές χαλαρώνει ο Παπαδημούλης στο Ξερόκαμπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με άργιλο και βουτιές χαλαρώνει στη νοτιοανατολική Κρήτη ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο δραστήριος πολιτικός επέλεξε την παραλία Άργιλος στον Ξερόκαμπο για τις βουτιές του. Μάλιστα ο Δημήτρης Παπαδημούλης δε δίστασε να καλυφθεί ολόκληρος με τον ευεργετικό άργιλο, πέτρωμα που αφθονεί στη συγκεκριμένη παραλία.

Ο θεραπευτικός άργιλος είναι γνωστός για την  καταπραϋντική και επουλωτική του δράση. Έτσι ο Ευρωβουλευτής πριν ριχτεί και πάλι στη μάχη στις αίθουσες του Ευρωκοινοβουλίου, ανακτά δυνάμεις. Οι μέρες που διάγει η Ευρώπη είναι δύσκολες , ακόμη πιο δύσκολες δε αν μάχεσαι για τη "χιλιοχτυπημένη" Ελλάδα.

Η  παραλία που επέλεξε ο Δημήτρης Παπαδημούλης με την παρέα του είναι ιδιαιτέρως γνωστή για τα κοιτάσματα αργίλου. Πολλοί σπεύδουν από όλο το νησί κατά τους καλοκαιρινούς μήνες για να βρεθούν στον Άργιλο και να απολαύσουν τις ευεργετικές ιδιότητες του πετρώματος, να αποτοξινώσουν τον οργανισμό τους και να  αναζωογονηθούν ψυχή και σώμα.

Ο Ξερόκαμπος και η ευρύτερη περιοχή της Σητείας είναι οικείος προορισμός για τον Ευρωβουλευτή και τη σύζυγο του Νάντια Σουμπασάκη, η οποία έχει καταγωγή από την πλευρά του πατέρα της από την Κρήτη.

Για την ιστορία ο Ξερόκαμπος αποτελεί ιδανικό προορισμό για καλοκαιρινές διακοπές.

Η πολυμορφία της ακτογραμμής θα σας αφήσει έκθαμβους. Παραλίες με άμμο, βοτσαλάκι, καταγάλανα νερά κόντρα στους επιβλητικούς  λόφους από ασβεστόλιθο και τα φαράγγια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News