default-image

Αυτοί είναι οι Σέρβοι που φέρεται να μαχαίρωσαν ταξιτζή

Κρήτη
Αυτοί είναι οι Σέρβοι που φέρεται να μαχαίρωσαν ταξιτζή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tην κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων , απειλή εξύβρισης και δόλιας αποδοχή παροχών αντιμετωπίζουν πλέον οι τρείς Σέρβοι - δύο 21χρονοι και ένας 30χρονος- οι οποίοι κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν την Πέμπτη σε έναν ταξιτζή στη Χερσόνησο και τραυμάτισαν συναδέλφους του. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Παρά το νεαρό της ηλικίας σύμφωνα με τις καταθέσεις, οι φερόμενο ιδράστες δεν δίστασαν να βγάλουν μαχαίρι μέρα - μεσημέρι στη Χερσόνησο και να επιτεθούν σε ταξιτζή.

Οι νεαροί Σέρβοι προσπάθησαν να κρύψουν τα πρόσωπά τους μετά το σάλο

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 9 το πρωί της Πέμπτης όταν ο οδηγός ταξί μετέφερε Σέρβο τουρίστα σε μια κοντινή απόσταση στη Χερσόνησο ωστόσο -μετά την κούρσα που αρνήθηκε να πληρώσει -επέτρεψε με απειλητικές διαθέσεις και ένα αρρωστημένο σχέδιο .

Παρά το νεαρό της ηλικίας κατηγορούνται ότι μαχαίρωσαν ταξιτζή

Eπέστρεψε με την παρέα και τον μαχαίρωσαν

Όπως τόνισε ο πρόεδρος συλλόγου ιδιοκτητών ταξί Χερσονήσου Λευτέρης Πετράκης στο neakriti.gr « όπως ενημερώθηκα, όταν ο συνάδελφος μετέφερε τον τουρίστα στον προορισμό του, του απάντησε ότι δεν έχει να τον πληρώσει. To νέο μαθεύτηκε στην πιάτσα και έτσι οι άλλοι ταξιτζήδες διαπληκτίστηκαν με τον τουρίστα. Ο ίδιος έφυγε, αλλά στη συνέχεια επέστρεψε με φίλους του και τα τρία συνολικά άτομα επιτέθηκαν με μαχαίρι στον ταξιτζή».

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σύμφωνα με την αστυνομία "οι δύο 21χρονοι με χρήση αιχμηρού αντικειμένου απείλησαν αυτούς, τραυματίζοντας τον 34χρονο και τον 54χρονο και προκαλώντας τους σωματικές βλάβες.

Άμεσα από αστυνομικούς συνελήφθησαν οι τρεις αλλοδαποί, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε το εν λόγω αιχμηρό αντικείμενο".

Τραυματίστηκαν κι άλλοι ταξιτζήδες

Σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκαν κι άλλοι ταξιτζήδες που έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν το συνάδελφό τους, οι οποίοι όμως βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Σάλος έχει προκληθεί από τη δράση τουριστών που αρνούνται να πληρώσουν ακόμη και λίγα ευρώ για μια κούρσα, και γίνονται "καπνός" ή επιτίθενται σε ταξιτζήδες.

Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη

Φωτογραφίες : Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News