default-image

Χειρουργήθηκε το αγγελούδι στο οποίο επιτέθηκε ροτβάιλερ

Κρήτη
Χειρουργήθηκε το αγγελούδι στο οποίο επιτέθηκε ροτβάιλερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσεύχονται για το αγγελούδι και κορυφώνεται η αγωνία για το βρέφος 20μηνών στο οποίο επιτέθηκε ροτβάϊλερ στον Άγιο Νικόλαο καθώς η σοβαρότατη της κατάστασης επέβαλε την αερομεταφορά του στη διάρκεια της νύχτας στην Αθήνα. Το βρέφος υπεβλήθη την Πέμπτη σε χειρουργική επέμβαση στο μάτι καθώς η κατάστασή του είναι ιδιαίτερα σοβαρή και οι γιατροί εμφανίζονται επιφυλακτικοί για την όραση του παδιού.

Ώρες αγωνίας ζουν οι γονείς και οι συγγενείς του μικρού παιδιού το οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Παίδων" όπου παρακολουθείται λεπτό προς λεπτό η πορείας της υγείας του.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι το ροτβάϊλερ που μπήκε στο σπίτι της οικογένειας για να την προστατεύσει, θα αποτελούσε τελικά τη μεγαλύτερη απειλή αφού για άγνωστους λόγους επιτέθηκε στο παιδάκι.

Ανησυχία για το μάτι του παιδιού

Όπως έγραψε το neakriti.gr oι γιατροί ανησυχούν ιδιαίτερα για το αριστερό μάτι του παιδιού ενώ υπέστη και κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Το σοκ είναι ισχυρό για τους γονείς που προσεύχονται για ένα θαύμα καθώς πριν καν κλείσει τα δύο χρόνια, το παιδί τους δίνει μάχη σε ένα νοσοκομείο και για τους ίδιους οι εφιαλτικές σκηνές της επίθεσης εκτυλίσσονται ξανά και ξανά στο μυαλό τους.

Η επίθεση στο παιδί που σόκαρε την Κρήτη σημειώθηκε λίγο μετά τις  8.00 το βράδυ της Κυριακής με το παιδί αρχικά να μεταφέρεται  στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ.

Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News