default-image

Εξώδικο από την ΟΑΣΝΗ για τα χαμένα δικαιώματα

Κρήτη
Εξώδικο από την ΟΑΣΝΗ για τα χαμένα δικαιώματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με εξώδικο απαντά η ΟΑΣΝΗ στις νέες υποσχέσεις για την αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος των νέων αγροτών που έχασαν τα δικαιώματα τους στηριζόμενοι στις επιλογές του ΟΠΕΚΕΠΕ με τη φόρμα 6. 

Καταληκτική ημερομηνία η τελευταία ημέρα του Αυγούστου προκειμένου να υλοποιηθεί και η χθεσινή δέσμευση του Βαγγέλη Αποστόλου πως θα βρεθεί η λύση για τους αδικημένους παραγωγούς. 

Θολό το τοπίο αναφορικά με τις αποζημιώσεις σε ελαιοπαραγωγούς και αμπελουργούς για τις ζημιές στις καλλιέργειες.

Εμπόδια και στην εκτίμηση των ζημιών από τους γεωπόνους του ΕΛΓΑ με τους ίδιους και τον υπουργό να έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για την αποζημίωση και τη μεταφορά τους, σύμφωνα με τις αναφορές του προέδρου της ΟΑΣΝΗ στο Ράδιο 9,84 και στην Αγγέλα Δουλγεράκη.

Ο Γιώργος Τζωρτζάκης κατηγορεί τον υπουργό ότι από τη μία χρυσώνει το χάπι στον αγροτικό κόσμο περί ενεργειών ανάκαμψης του πρωτογενή τομέα την ώρα που δεν μπορεί να διαχειριστεί ούτε το θέμα των εκτιμητών του ΕΛΓΑ στους οποίους επιρρίπτει τις ευθύνες για τους ελέγχους που δεν γίνονται, επιφέροντας πλήγμα στον προϋπολογισμό των αγροτών.

Δυσφορία στον αγροτικό κόσμο προκαλεί η απουσία βουλευτών της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου από το ραντεβού της Διοίκησης της ΟΑΣΝΗ με τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News