default-image

Τα νομίσματα που πέταξε στο δρόμο πρόδωσε τη δράση τους

Κρήτη
Τα νομίσματα που πέταξε στο δρόμο πρόδωσε τη δράση τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο άτομα που είχαν αφαιρέσει  χρήματα και διάφορα αντικείμενα από καταστήματα  συνελήφθησαν και πλέον  κατηγορούνται  για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής  ενώ εξιχνιάστηκαν, έξι υποθέσεις κλοπών .

Ειδικότερα, τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας εντόπισαν τον 17χρονο να κινείται σε δίκυκλο μοτοποδήλατο και να έχει πετάξει στο έδαφος νομίσματα διαφόρων χωρών.

Από την αστυνομική προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 17χρονος μαζί με τον 19χρονο κατά το χρονικό διάστημα από το Μάρτιο 2016 έως και 21.07.2016 είχαν αφαιρέσει από καταστήματα χρήματα και διάφορα αντικείμενα.

Από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

?      6 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα κάνναβης,

?      μαχαίρι (τύπου πεταλούδα) μήκος 25cm,

?      3 σφυριά (ειδικά για θραύση υαλοπίνακα) και

?      συσκευή τριβής κάνναβης.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News