default-image

Φτιάχνουν το δρόμο από Καπετανιανά προς Άι Γιάννη

Κρήτη
Φτιάχνουν το δρόμο από Καπετανιανά προς Άι Γιάννη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τεχνικές παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια στην περιοχή Καπετανιανών-Άι Γιάννη αποφασίστηκαν σε συνάντηση του περιφερειάρχη και του Πολιτιστικού-Αναπτυξιακού Συλλόγου της περιοχής.

Για τη βελτίωση του οδικού δικτύου από τα Καπετανιανά έως τον Άι Γιάννη του δήμου Γόρτυνας, τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκαν σήμερα ο πρόεδρος του Πολιτιστικού-Αναπτυξιακού Συλλόγου Αγ. Ιωάννη Μανόλης Καρτσωνάκης, μέλη της διοίκησης και κάτοικοι του οικισμού.

Μετά από σχετική επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες ο περιφερειάρχης Κρήτης διαβεβαίωσε τη Διοίκηση του Συλλόγου ότι μέχρι τον Οκτώβριο θα έχει εγκατασταθεί εργολάβος και θα προχωρήσει στις απαιτούμενες τεχνικές παρεμβάσεις στην περιοχή που θα διασφαλίζουν την οδική ασφάλεια για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Παράλληλα τεχνικό κλιμάκιο μηχανικών της Περιφέρειας θα προχωρήσει σε αυτοψία στην περιοχή προκειμένου να εισηγηθεί ειδικές τεχνικές παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια στα επικίνδυνα σημεία.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι κάτοικοι ευχαρίστησαν τον περιφερειάρχη για το άμεσο ενδιαφέρον και ανταπόκριση του για την εκτέλεση των απαιτούμενων τεχνικών έργων το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News