default-image

Εξιχνιάστηκαν τρεις υποθέσεις κλοπών στα Χανιά

Κρήτη
Εξιχνιάστηκαν τρεις υποθέσεις κλοπών στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν σήμερα από αστυνομικούς δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, οι οποίοι αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 2.400 ευρώ.

Ειδικότερα, εξιχνιάστηκαν, την Τρίτη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάμου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, τρεις υποθέσεις κλοπών και μια απόπειρα κλοπής που διαπράχθηκαν σε οχήματα, σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου.

Συνελήφθησαν, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 21 και 23 ετών.

Ειδικότερα, ο 21χρονος με τον 23χρονο μεταμεσονύκτιες ώρες της 17.07.2016 σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου αφαίρεσαν από δύο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και  συνελήφθησαν χθες (18.07.2016) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αποκορώνου.  

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Βάμου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι την 03.07.2016, σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου οι δύο αλλοδαποί είχαν διαπράξει ακόμα μια κλοπή σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 30χρονου αλλοδαπού υπηκόου Γαλλίας, αφαιρώντας κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές (IPAD, κονσόλα παιχνιδιών, ξυριστική μηχανή, φωτογραφική μηχανή) και προσωπικά αντικείμενα συνολικής αξίας 2.000 ευρώ, ενώ την 14.07.2016 προσπάθησαν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 58χρονης ημεδαπής.

Η προανάκριση, συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Βάμμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News