default-image

Τα παιδιά του συλλόγου «Η Κρήτη δίνει Ζωή» στην Ιεράπετρα

Κρήτη
Τα παιδιά του συλλόγου «Η Κρήτη δίνει Ζωή» στην Ιεράπετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα παιδιά που φιλοξένησε ο Σύλλογος «Η Κρήτη δίνει Ζωή» από τη Λευκορωσία και την Κρήτη και οι συνοδοί τους επισκέφτηκαν το δήμο Ιεράπετρας με αφορμή τη φιλοξενία τους στην Ιεράπετρα.

Αναφερόμενοι στο σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο του Συλλόγου και στην στήριξη εδώ και χρόνια παιδιών θυμάτων φυσικών - χημικών καταστροφών, τόσο ο δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης όσο και η Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη καλωσόρισαν τους μικρούς επισκέπτες στον δήμο Ιεράπετρας, συγχαίροντας τους συνοδούς και τους εθελοντές υποστηρικτές του Συλλόγου «η Κρήτη δίνει Ζωή» μεταξύ των οποίων τις κυρίες Αντωνία Θεοδόλη και Μαρία Σπυριδάκη, για τις αξιόλογες δράσεις τους.

Σε μια σύντομη παρουσίαση ο κ. Καλαντζάκης αναφέρθηκε στον δήμο Ιεράπετρας, στα χαρακτηριστικά και τα αξιοθέατά του, πολλά εκ των οποίων τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν κατά την παραμονή τους στην περιοχή της Ιεράπετρας, κάνοντας  ιδιαίτερη αναφορά μάλιστα στις κλιματολογικές συνθήκες που δίνουν τη δυνατότητα για ξέγνοιαστες διακοπές, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τα γαλανά νερά του Λιβυκού Πελάγους. Με χαρά προσφέρθηκε στους μικρούς επισκέπτες και ο νέος χάρτης τουριστικής προβολής του δήμου Ιεράπετρας.

Με μια φωνή τα παιδιά ευχαρίστησαν τον δήμο και την Ιεράπετρα, ενώ οι συνοδοί τους προσέφεραν αναμνηστικά δώρα από την πατρίδα τους στον δήμαρχο ευχαριστώντας τον για την εξαιρετική φιλοξενία που η πόλη και οι άνθρωποι της Ιεράπετρας τους προσέφεραν.

Πρόθυμος να συμβάλει στην υποστήριξη τέτοιων ξεχωριστών, σημαντικών και αξιόλογων δράσεων, ο δήμαρχος Ιεράπετρας συνεχάρη για μια ακόμη φορά τον Σύλλογο «η Κρήτη δίνει Ζωή» και όλους όσους στηρίζουν το έργο του, ενώ αναφέρθηκε στην διάθεσή του δήμου Ιεράπετρας να υποστηρίζει ενεργά τέτοιες άξιες συγχαρητηρίων δραστηριότητες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News