default-image

Έφαγε ξύλο με κρεμάστρα από τον πατέρα της, τι απεφάνθη η Δικαιοσύνη

Κρήτη
Έφαγε ξύλο με κρεμάστρα από τον πατέρα της, τι απεφάνθη η Δικαιοσύνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαριά ποινή με ανασταλτικό όμως χαρακτήρα, επέβαλε το αυτόφωρο στο 4χρονο από την Παλαιόχωρα ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια την τρίχρονη κόρη του, με συνέπεια το κοριτσάκι να μεταφερθεί την Κυριακή στο Νοσοκομείο Χανίων.

Ο δράστης καταδικάστηκε σε φυλάκιση δυο ετών με τριετή αναστολή, με συνέπεια να αφεθεί ελεύθερος Οι διαπιστώσεις του ιατροδικαστή, ο οποίος εξέτασε το απόγευμα της Τρίτης το κοριτσάκι είναι θλιβερές και σοκαριστικές.

Ο κ. Μπελιβάνης χαρακτηρίζει επικίνδυνες τις σωματικές βλάβες που έχουν προκληθεί, καθώς το άτυχο παιδάκι χτυπήθηκε άγρια με μια κρεμάστρα. "Το κοριτσάκι φέρει πολλαπλές εκχυμώσεις σε ολόκληρο το σώμα οι οποίες έχουν προκληθεί με ραβδοειδές αντικείμενο. Πρόκειται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες από τη στιγμή που μιλάμε για ένα τρίχρονο κοριτσάκι".

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_jewhdz6f/

Ακραία βία σε βάρος παιδιών όπως το συγκεκριμένο περιστατικό δεν αποτελεί ποτέ μεμονωμένο περιστατικό προειδοποιούν οι ειδικοί.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε την Κυριακή στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Χανιών με εμφανή τραύματα σε ολόκληρο το σώμα.

Οι γιατροί ειδοποίησαν την Αστυνομία, όπου μετέβη και η μητέρα του άτυχου κοριτσιού η οποία κατήγγειλε ως δράστη το σύζυγο της ο οποίος λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Το άτυχο κοριτσάκι παρέμεινε για ένα 24ωρο στο νοσοκομείο και έλαβε εξιτήριο καθώς οι εκχυμώσεις και οι εκδορές που έχει θα σβήσουν σύντομα από το κορμάκι του, όχι όμως και οι πληγές στην ψυχή του από τη βάναυση μεταχείριση που υπέστη.

Τα στοιχεία είναι απόλυτα σοκαριστικά, καθώς όπως φαίνεται η σωματική τιμωρία, εξακολουθεί να επιβάλλεται πίσω από κλειστές πόρτες σε βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας των παιδιών από τη βρεφική ηλικία ως και την έκτη δημοτικού.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News