default-image

Τραγικός επίλογος για τον Μιχάλη - Ανατριχιαστικές οι ομοιότητες

Κρήτη
Τραγικός επίλογος για τον Μιχάλη - Ανατριχιαστικές οι ομοιότητες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μαύρο χρώμα "βάφτηκε" και αυτή η Κυριακή και οδύνη σκόρπισε η είδηση στην Κρήτη ότι ο θάνατος της 18χρονης Πέλας σε τροχαίο ήταν μόνο η αρχή, αφού ακολούθησε τα ξημερώματα  ο θάνατος 21χρονου και μάλιστα με τραγικά πανομοιότυπο τρόπο. Πρόκειται για δραματικό επίλογο μέσα σε λίγες μέρες για δύο νέους, στους δρόμους της Κρήτης.

Το νεότερο τροχαίο σημειώθηκε στην εθνική οδό Ηρακλείου - Ρεθύμνου στο ύψος των Σισών όταν 21χρονος έχασε , άγνωστο πως , το έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε δέντρο.

Οι ανατριχιαστικές ομοιότητες

Μάλιστα οι ομοιότητες με το τραγικό τροχαίο της 18χρονης είναι ανατριχιαστικές αφού και στην περίπτωση της άτυχης Πέλας το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε εξετράπη της πορείας έξω από τις Μοίρες και χτύπησε σε δέντρο...

Εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια

Ο τραυματισμός του νεαρού οδηγού ήταν βαρύτατος και εγκλωβίστηκε μέσα στα συντρίμμια με αποτέλεσμα να χρειαστεί ο απεγκλωβισμός του λίγο πριν τα μεσάνυχτα από 6 πυροσβέστες που έσπευσαν με 2 οχήματα.

Ο άτυχος Μιχάλης ανασύρθηκε από τα συντρίμμια αλλά λίγο αργότερα δυχτυχώς υπέκυψε στα τραύματά του. Η ζωή του άτυχου παλικαριού με καταγωγή από το Πέραμα Ρεθύμνου χάθηκε πριν προλάβει να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα...

Θρήνος για το παλικάρι

Η σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του 21χρονου έχει κατακλυστεί από μηνύματα καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Μιχάλης χάθηκε τόσο ξαφνικά.

Από το δήμο Μυλοποτάμου ανακοινώθηκε ότι " η προγραμματισμένη για Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 παράσταση της Κεντρικής Σκηνής του Δημοτικού Θεάτρου Μυλοποτάμου στον Κρυονέρι με το έργο "Ο κατά φαντασίαν ασθενής" ακυρώνεται λόγω πένθους. Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν κανονικά από την προσεχή Τρίτη σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί".

Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News