default-image

Ηρακλειώτης αποχαιρετά με τραγούδι, Star που δολοφονήθηκε

Κρήτη
Ηρακλειώτης αποχαιρετά με τραγούδι, Star που δολοφονήθηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον δικό του ξεχωριστό τρόπο διάλεξε ένας Ηρακλειώτης για να αποχαιρετίσει την διάσημη νεαρή τραγουδίστρια Christina Grimmie η οποία δολοφονήθηκε ενώ υπέγραφε αυτόγραφα.

Το τραγικό περιστατικό έγινε το Σάββατο 11 Ιουνίου, όταν ένας άνδρας πλησίασε την άτυχη τραγουδίστρια αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας της στο Ορλάντο των ΗΠΑ και την πυροβόλησε. Διεκομίσθη στο νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη αργά.

Ο αδερφός της και οι fan προσπάθησαν να πιάσουν τον δολοφόνο, αλλά αυτοπυροβολήθηκε και πέθανε και εκείνος πάνω στη σκηνή, όπου βρισκόταν πλήθος κόσμου για να πάρει ένα αυτόγραφο από τα μέλη της μπάντας "Before You Exit".

Η Christina Grimmie είχε αναδειχθεί από την τηλεοπτική εκπομπή "Τhe Voice" το 2014 και παρακάτω μπορείτε να δείτε την blind audition, που ανάγκασε όλους τους κριτές να γυρίσουν.

Αντίο από το Ηράκλειο

Ο Λέανδρος Καραϊσκάκης (Lionder), είναι μαθητής και κατάγεται από το Ηράκλειο. Το τραγικό συμβάν με την Christina Grimmie τον επηρέασε ιδιαίτερα.

Μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του: "Εκείνος ο όμορφος άγγελος αποτελούσε πηγή έμπνευσης και αγάπης για εμένα. Δούλευε τόσο σκληρά για πολλά χρόνια και ζούσε το όνειρό της ενώ είχε μία από τις καλύτερες φωνές που έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου. Αυτό το τραγούδι είναι ο δικός μου τρόπος για να την αποχαιρετήσω. Για να αποχαιρετήσω μία τόσο νέα ψυχή που χάθηκε τόσο άδικα."

Ακούστε το τραγούδι που έγραψε για την Christina Grimmie

Επιμέλεια: Victor Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News