Κρήτη

Δράσεις κοινωνικών δομών στην Κρήτη

Ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε ημερίδα στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, όπου παρουσιάστηκαν οι νέες προσκλήσεις που αφορούν στη χρηματοδότηση λειτουργίας των κοινωνικών δομών, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος ΚΡΗΤΗ 2014-2020.

H ημερίδα, που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης και την ενδιάμεση διαχειριστική αρχή της Περιφέρειας, είχε τίτλο: «Παρουσίαση νέων προσκλήσεων που αφορούν στη χρηματοδότηση λειτουργίας Κοινωνικών Δομών στο πλαίσιο του ΕΠ ΚΡΗΤΗ 2014-2020».

Οι κοινωνικές δομές τίθενται στο επίκεντρο. Κέντρα Κοινότητας, δομές παροχής βασικών αγαθών, κέντρα ημερήσιας φιλοξενίας ηλικιωμένων, κέντρα διημέρευσης-ημερήσιας φροντίδας ατόμων με αναπηρία και πως θα χρηματοδοτηθεί η λειτουργία τους, ενόψει  του επιχειρησιακού προγράμματος ΚΡΗΤΗ 2014-2020.

Το περιεχόμενο των προσκλήσεων που αφορούν στη χρηματοδότηση και λειτουργία κοινωνικών δομών, οι διαδικασίες υποβολής των προτάσεων, καθώς και οι προϋποθέσεις που πρέπει να εκπληρώνονται για την ένταξη των έργων των κοινωνικών δομών στο ΕΠ Κρήτη 2014-2020 συζητήθηκαν σε σχετική ημερίδα που διοργανώθηκε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, από την Περιφέρεια Κρήτης και την ενδιάμεση διαχειριστική αρχή της Περιφέρειας.

H ημερίδα είχε τίτλο: «Παρουσίαση νέων προσκλήσεων που αφορούν στη χρηματοδότηση λειτουργίας Κοινωνικών Δομών στο πλαίσιο του ΕΠ ΚΡΗΤΗ 2014-2020».

Ρεπορτάζ: Φωτεινή Μαυροματάκη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια