default-image

Ο sexy Κρητικός πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά σε διαφήμιση

Κρήτη
Ο sexy Κρητικός πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά σε διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Στάθης Στιβακτάκης, ο νεαρός αγρότης από τα Βορίζια, που βίωσε μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τον ίδιο και την οικογένειά του και έκλεψε στην κυριολεξία την παράσταση κατά τη διάρκεια του αγροτικού συλλαλητηρίου στην Αθήνα, μιας και έκανε φωτογραφικές μηχανές και κάμερες να πάρουν  φωτιά, μπορεί να κρατούσε όλο αυτό το διάστημα μία χαμηλών τόνων στάση , ωστόσο αποφάσισε  να προχωρήσει  ένα βήμα παραπέρα λέγοντας το μεγάλο ναι σε τηλεοπτική διαφήμιση αγροτικού προϊόντος .

Η εικόνα του λεβεντόπαιδου από την Κρήτη που βρέθηκε μέχρι και την επίσημη ιστοσελίδα του πρακτορείου Reuters αλλά και του ΒΒC είναι το κεντρικό πρόσωπο διαφημιστικού σποτ σπάζοντας  παξιμάδια, πίνοντας ρακές και γίνεται το αντικείμενο του πόθου για τρεις φίλες.

Μπορεί να αρνήθηκε προτάσεις για μόντελινγκ, αλλά στη διαφήμιση αγροτικών προϊόντων δεν είπε όχι.

Η ηθοποιός Κατερίνα Δημητρόγλου, η οποία συμπρωταγωνιστεί στο σποτ, ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram από το backstage.

Η ηθοποιός, δηλώνει στην εφημερίδα Espresso και την Κωνσταντίνα Γαρνέλη: «Το γύρισμα έγινε προχθές, σε κρητική ταβέρνα στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με το σενάριο, εγώ και δύο φίλες μου έχουμε πάει για φαγητό και στο διπλανό τραπέζι κάθεται ο Στάθης τον οποίο φλερτάρουμε και σχολιάζουμε. Εκείνος, μόνος του, πίνει τις ρακές του και σπάει στη σαλάτα του ένα κρητικό παξιμάδι».

«Ο Στάθης Στιβακτάκης είναι ένα παιδί διαφορετικό, που ζει απλά και παραδοσιακά. Είναι πρωτόγονος άνθρωπος, απλός, ντόμπρος και καθαρός. Γι' αυτό επελέγη και γι' αυτό το σποτ. Τον συμπάθησα πολύ και διαπίστωσα, ευχάριστα, ότι η δημοσιότητα τον ξενίζει και δεν τον ενδιαφέρει. Στο γύρισμα είχε απορίες σαν μικρό παιδί. Είναι αληθινός!», τονίζει η Κατερίνα Δημητρόγλου.

Στάθης Στιβακτάκης ο μελισσοκόμος

Σε κάθε περίπτωση , ο Στάθης, αν και νεαρός στην ηλικία, πατά γερά στα πόδια του και ζητά όλο αυτό το διάστημα από τους δημοσιογράφους αλλά και τους ανθρώπους στο νησί να τον κρίνουν για το μυαλό του και όχι για την εμφάνισή του. Ασχολείται με τη μελισσοκομία και τα αγροτικά και ο λόγος που είχε ανέβει τότε στην Αθήνα ήταν η ανάγκη να φτάσει η φωνή του μέχρι την κυβέρνηση και να ζητήσει από αυτούς που αποφασίζουν να δώσουν κίνητρα στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους για να μην ερημώσει η περιφέρεια από τα νέα παιδιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News