default-image

Γ.Ραγκούσης:Παρουσίασε τις θέσεις με το Μ.Παπαδάκη δίπλα του

Κρήτη
Γ.Ραγκούσης:Παρουσίασε τις θέσεις με το Μ.Παπαδάκη δίπλα του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την ίδρυση της νέας πολιτικής κίνησης με όνομα «Επόμενη Ελλάδα» ο Γιάννης Ραγκούσης πραγματοποιεί περιοδείες και ένας σταθμός του ήταν το Ηράκλειο. Με το Μιχάλη Παπαδάκη στο πλευρό του -ως υποστηρικτή των θέσεών του και προσωπικό του φίλο αλλά και του μέλους Ηλία Καρανίκα- παρουσίασε τις θέσεις της κίνησής του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ.Ραγκούσης «Γεννηθήκαμε για να υπηρετήσουμε τις ανάγκες των Ελλήνων που πλήττονται χωρίς προηγούμενο», αναφερόμενους στους Έλληνες  οι οποίοι όπως συμπλήρωσε παράγουν, τη νέα γενιά και την Ελλάδα που είναι εγκλωβισμένη στο τρίτο μνημόνιο του Τσίπρα έως το 2018.

Όπως σχολίασε χαρακτηριστικά «μπροστά μας είναι τα χειρότερα και το φθινόπωρο θα έρθουν ακόμη χειρότερα όταν θα έρθει στην επιφάνεια η αδυναμία του ελληνικού λαού να ανταπεξέλθει στις φορολογικές υποχρεώσεις».

Μέσω της κίνησής του ο Γιάννης Ραγκούσης προτείνει  10 ριζικές αλλαγές και εξηγεί «τι  θέλουμε και πως μπορεί να γίνει πράξη σύμφωνα με νέο μοντέλο ανάπτυξης με σκοπό να βγει η χώρα από τη κρίση».

Η ιδρυτής της νέας πολιτικής κίνησης πρότεινε ακόμη επαναθεμελίωση της Ευρώπης μέσα από διεθνείς πρωτοβουλίες και σχολίασε ότι το Brexit άνοιξε ασκό του Αιόλου αποδεικνύοντας το Βατερλό της ηγετικής ομάδας της ΕΕ.

Εκλογή προέδρου από το λαό

Πρότεινε ακόμη να γίνει η Προεδρευομένη Δημοκρατία ,να γίνει Προεδρική Δημοκρατία και ο πρόεδρος να εκλέγεται από το λαό όπως στη Γαλλία και την Κύπρο.

Ρεπορτάζ: Φωτεινή Μαυροματάκη

Φωτογραφίες : Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News