default-image

Κανονικά οι εξετάσεις από τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ στο Ηράκλειο

Κρήτη
Κανονικά οι εξετάσεις από τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κανονικά η εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων από τους γιατρούς που είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ , με απόφαση των ιδίων, παρά το γεγονός ότι ο οργανισμός δεν έχει ανακοινώσει αν ανανεώνει ή όχι τις συμβάσεις των πρώτων που έληγαν χθες.

''Αποφασίσαμε στο Ηράκλειο να εξυπηρετούμε τους ασφαλισμένους'' επισημαίνει ο γιατρός μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Νίκος Λαθουράκης.

''Θα περιμέναμε μία διευκρίνιση τουλάχιστον '' συνεχίζει αλλά μάταια.  

''Οι ασφαλισμένοι δεν μας φταίνε σε τίποτα και δεν τους αξίζει να ταλαιπωρούνται μέσα σε ένα σύστημα που είναι ούτως ή άλλως αναξιοπρεπές''.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου έχει αποστείλει εδώ κι ημέρες επιστολή στον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ Σωτήρη Μπερσίμη, από τον οποίο ζητά λύση άμεσα αναφορικά με τη συνεργασία των γιατρών και οργανισμού.

Μεταξύ άλλων τονίζει:

"Ασφαλιζόμενοι και γιατροί βρίσκονται μπροστά σε ένα ακόμα αδιέξοδο όσον αφορά τη συνέχιση της συνεργασίας τους ,με τους μεν πρώτους να πλήττονται περισσότερο καθώς δεν θα έχουν περίθαλψη οι δε δεύτεροι με δεδομένο ότι δεν θα πληρώνονται θα λειτουργούν τα ιατρεία τους όπως τονίζει ο σύλλογος.

Ένας μεγάλος αριθμός συναδέλφων παραμένει απλήρωτος από το Γενάρη του 2016, με γελοίες δικαιολογίες, που δε συνάδουν με τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα του συγκεκριμένου φορέα.

Οι οφειλές αυτές έχουν ήδη καταστεί ληξιπρόθεσμες, όπως και αυτές του Φεβρουαρίου του 2016.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News