default-image

Συγκλονιστικός ο Κρητικός, γλύτωσε από το μακελειό (video)

Κρήτη
Συγκλονιστικός ο Κρητικός, γλύτωσε από το μακελειό (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κρητικός που ζει μόνιμα τα τελευταία 5 χρόνια στην Κωνσταντινούπολη και εργάζεται ως μέλος ταξιδιωτικής εταιρείας , Γιάννης Κουμπανάκης, μίλησε αποκλειστικά στο φακό της ΚΡΗΤΗ TV ,εμφανώς ανακουφισμένος που  γλύτωσε στο παρά πέντε από τις εκρήξεις και τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης το βράδυ της Τρίτης .

Ο κ. Κουμπανάκης, έφθασε το απόγευμα της Τετάρτης στο Ηράκλειο για διακοπές ,ένα ταξίδι που είχε προγραμματίσει εδώ και καιρό ,πλημμυρισμένος από συναισθήματα ανακούφισης που γλύτωσε τα χειρότερα, από το σημείο μηδέν ξεδιπλώνοντας τις σκέψεις του παράλληλα και για το   πως ένιωσε στο άκουσμα των τραγικών γεγονότων ως παραλίγο θύμα της βομβιστικής επίθεσης που προκάλεσε το αιματοκύλισμα στο αεροδρόμιο Ατατούρκ.

"Νιώθω τυχερός γιατί βρισκόμουν στο σημείο λίγη ώρα νωρίτερα από την στιγμή της έκρηξης και το αιματοκύλισμα. Η αλήθεια είναι ότι σε εκείνο το σημείο σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο βλέποντας πρόσωπα και καταστάσεις. Ο φόβος όμως είναι πλέον παντού όχι μόνο στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης . Και όλα αυτά ενώ μιλάμε ένα από τα πιο ασφαλή αεροδρόμια στον κόσμο με συνεχείς ελέγχους. Προφανώς  υπήρξε μια συνεννόηση με άτομα μέσω από το αεροδρόμιο."

Δείτε το  video

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Και όλα αυτά ενώ το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών έχει διαβεβαιώσει ότι δεν υπάρχουν  Έλληνες μεταξύ νεκρών η τραυματιών ενώ προβληματισμός έντονος υφίσταται για τα μέτρα ασφάλειας και με το δεδομένο ότι υπήρξε και προειδοποίηση από τις ΗΠΑ προς Τουρκία για τρομοκρατικό χτύπημα.

Στους 41 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από την τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο Ατατούρκ, σύμφωνα με ανακοίνωση της νομαρχίας Κωνσταντινούπολης. Από τους 41, οι 23 είναι Τούρκοι, οι 10 είναι πολίτες ξένων χωρών και οι τρεις έχουν διπλή υπηκοότητα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχει εξακριβωθεί η ταυτότητα των 37 από τους 41 νεκρούς.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι από τους συνολικά 239 τραυματίες οι 109 νοσηλεύτηκαν και έχουν πάρει ήδη εξιτήριο.

Αναπάντητα παραμένουν εξάλλου πολλά ερωτήματα γύρω από την τρομοκρατική επίθεση της Τετάρτης στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.

Ρεπορτάζ :Λευτέρης Κουμαντάκης

Επιμέλεια : Βάλια Μπούη  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News