Κρήτη

Τα προβλήματα των υποκαταστημάτων του ΙΚΑ στο επίκεντρο

Για τη λειτουργία του συνόλου των καταστημάτων του ΙΚΑ του Ν. Ηρακλείου αλλά και την ανάγκη άμεσης εξυπηρέτησης και κάλυψης όλων των ασφαλισμένων πολιτών, είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιο Πετρόπουλο την Τρίτη ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης στο Υπουργείο Εργασίας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν όλα τα τρέχοντα ζητήματα.

Παράλληλα, στο τραπέζι της συνάντησης τέθηκε και το ζήτημα του επικείμενου σχεδιασμού των σημείων εξυπηρέτησης μέσω του νέου Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.

Υπενθυμίζεται σύμφωνα με τον κ.Ηγουμενίδη ότι μια σειρά αποφάσεων των προηγούμενων κυβερνήσεων, χωρίς μελέτη των ιδιαίτερων τοπικών χαρακτηριστικών και χωρίς ουσιαστική συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, συνετέλεσαν στην υποβάθμιση, υποστελέχωση και «κλείσιμο» κομβικών παραρτημάτων του ΙΚΑ στην ενδοχώρα του Νομού Ηρακλείου με αποτέλεσμα σήμερα να ταλανίζεται μια μεγάλη μερίδα πολιτών του νομού - γεγονός που καλείται με την παρέμβαση της η σημερινή Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να θεραπεύσει.

Σχόλια