default-image

Εκτός εντατικής ο 53χρονος που τον κάρφωσε σιδερόβεργα

Κρήτη
Εκτός εντατικής ο 53χρονος που τον κάρφωσε σιδερόβεργα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέρδισε τη μάχη για τη ζωή μετά το φρικτό ατύχημα που είχε το βράδυ της 21ης Ιουνίου, πέφτοντας από πολυκατοικία στην περιοχή του Παγκρητίου ένας  53χρονος τον οποίο και  διαπέρασε σιδερόβεργα.

Τα νέα είναι ευχάριστα προκαλώντας ανακούφιση στους δικούς του ανθρώπους που όλο αυτό το διάστημα ζούσαν στιγμές αγωνία και προσεύχονταν για μια θετική εξέλιξη για τον δικό τους άνθρωπο.

"Τα τραύματα του έχουν αποκατασταθεί και πήρε εξιτήριο από την εντατική προκειμένου από σήμερα να μεταφερθεί στην ορθοπεδική και να συνεχίσει εκεί τη νοσηλεία του, μιας και η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και καλή,"δηλώνει στο neakriti.gr ο διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου κ. Ανέστης Κιούλπαλης.

Τον τρύπησε σιδερόβεργα

Το φρικτό ατύχημα σημειώθηκε την Τρίτη το βράδυ στην περιοχή του Παγκρητίου όπου έπεσε ο 53χρονος από πολυκατοικία και καρφώθηκε σε σιδερόβεργα. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με διασώστες καθώς και άνδρες της ΕΜΑΚ οι οποίοι κατέβαλαν σκληρές προσπάθειες να τον απεγκλωβίσουν από το σίδερο. Τη διαδικασία παρακολουθούσαν με αγωνία γνωστοί και γείτονες που αγωνιούσαν για την έκβαση της επιχείρησης που στήθηκε από τους πυροσβέστες.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη - Φιλία Σαριδάκη

Φωτογραφίες: Εlidon Frangu

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News