default-image

Από το καλό στο καλύτερο μετά την πτώση η 20χρονη

Κρήτη
Από το καλό στο καλύτερο μετά την πτώση η 20χρονη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την δύσκολη ημέρα αγωνίας που πέρασε η οικογένεια της άτυχης 20χρονης, οι θεράποντες ιατροί εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την πορεία της υγείας της.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ και Βενιζελείου κ. Τασσόπουλο, η νεαρή κοπέλα υπεβλήθη την Παρασκευή με επιτυχία σε επέμβαση σπονδυλοδεσίας από τον κ. Κοντάκη, καθώς είχε πολλαπλά κατάγματα στην περιοχή της σπονδυλικής στήλης.

Μετά την παραμονή της στην ανάνηψη, εισήλθε σε δωμάτιο στο ΠΑΓΝΗ και παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς.

Βέβαια, η παραμονή της στο νοσοκομείο από ότι φαίνεται θα παραταθεί λίγο ακόμα, αφού τα σοβαρά τραύματα -συντριπτικά κατάγματα- στη φτέρνα δεν της επιτρέπουν να εξέλθει. Το σίγουρο πάντως είναι σύμφωνα με τον κ. Τασσόπουλο, πως η 20χρονη βγαίνει νικήτρια από την περιπέτεια που πέρασε και το επόμενο διάστημα θα βρίσκεται σπίτι της για να αναρρώσει.

Η πτώση στο κενό!

Το neakriti.gr, από την πρώτη στιγμή αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια τις πτυχές της ιστορίας που θα θέλει πλέον να ξεχάσει η 20χρονη.

Πριν από μερικές ημέρες η άτυχη νεαρή έπεσε σε φωταγωγό πολυκατοικίας στα Καμίνια, με τα αίτια που οδήγησαν στο ατύχημα να μην έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό της. Την ίδια ώρα κοντά βρισκόταν αρκετός κόσμος που παρακολουθούσε συναυλία στο γήπεδο του ΟΦΗ και συγκεντρώθηκε για να δει τι έχει συμβεί.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά για την 20χρονη, που μετράει πλέον αντίστροφα για να επιστρέψει στην καθημερινότητα της.

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News