default-image

Μοίρασαν 1.000 ζευγάρια παπούτσια σε άπορα παδιά

Κρήτη
Μοίρασαν 1.000 ζευγάρια παπούτσια σε άπορα παδιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mια ξεχωριστή πρωτοβουλία για παιδιά που είναι λιγότερο προνομιούχα υλοποιείται και στο Ηράκλειο γεμίζοντας την πόλη με παιδικά χαμόγελα με σκοπό να υπάρξει μια ακόμα κίνηση αλληλεγγύης σε δύσκολες εποχές.

To «Μαζί για το Παιδί» βρέθηκε για τη σημαντική αποστολή στην Κρήτη και διένειμε την Πέμπτη δωρεάν παπούτσια TOMS σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη στο κατάστημα Cosmos Sport στα Λιοντάρια, ενώ και την Παρασκευή το κέντρο του Ηρακλείου πλημμύρισε με χαρούμενα παιδικά πρόσωπα.  

Μοίρασαν 1.000 παπούτσια

Η COSMOS SPORT κάλυψε όλα τα έξοδα της διανομής στην Κρήτη και  το «Μαζί για το Παιδί» επισκέφθηκε από τις 20 έως τις 24 Ιουνίου, δομές στους νομούς Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανιών μοιράζοντας περισσότερα από 1.000 ζευγάρια παπούτσια, ευγενική δωρεά της εταιρείας TOMS.

Πρόκειται για μια κίνηση με σκοπό να συμβάλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των παιδιών που χρειάζονται παπούτσια για να παίξουν, να πάνε στο σχολείο αλλά και να αποφύγουν τα προβλήματα υγείας που δημιουργούνται από τη χρήση χρησιμοποιημένων ή ακατάλληλων παπουτσιών.

Επισκέπτονται 30 πόλεις

Συνολικά πραγματοποιούνται επισκέψεις σε περισσότερους από 200 φορείς σε 30 πόλεις σε Κρήτη, Αττική,  Ήπειρο, Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Κόρινθο, Πάτρα, Ναύπακτο, Λαμία, Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Σάμο, Λέσβο, Χίο, Σκιάθο, και Κεφαλονιά.

Η δράση υλοποιείται με την πολύτιμη υποστήριξη της εταιρείας παπουτσιών TOMS, η οποία στο πλαίσιο της φιλοσοφίας One For One προσφέρει ένα δωρεάν καινούριο ζευγάρι παπούτσια για κάθε ζευγάρι που αγοράζουν οι καταναλωτές.

Το μεγάλο εγχείρημα που έχει αναλάβει το «Μαζί για το Παιδί» υλοποιείται με την βοήθεια εθελοντών αλλά και συμπαράσταση ευαισθητοποιημένων εταιρειών που συνδράμουν καθημερινά το έργο σε όλη την Ελλάδα, τις οποίες ευχαρίστησε θερμά.

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News