default-image

Στα χέρια των γιατρών η εργαζόμενη του απορριματοφόρου

Κρήτη
Στα χέρια των γιατρών η εργαζόμενη του απορριματοφόρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εργατικό ατύχημα νωρίς το πρωί σε απορριμματοφόρο του Δήμου Ηρακλείου, όταν συνοδός στην αποκομιδή των απορριμμάτων κοντά στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο χτυπήθηκε από το απορριμματοφόρο  και με σοβαρό θλαστικό τραύμα στην κοιλιά και το ένα κάτω άκρο μεταφέρθηκε επειγόντως στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Η 45χρονη εργαζόμενη διατηρούσε τις αισθήσεις της ωστόσο οι γιατροί δίνουν το δικό τους αγώνα με στόχο η γυναίκα να βγει αρτιμελής από το νοσοκομείο, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο της καθαριότητας στο Ράδιο 9,84.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το τραύμα της άτυχης γυναίκας στην κοιλιακή χώρα και συγκεκριμένα στο έντερο αντιμετωπίστηκε από τους γιατρούς. Αμέσως μετά σειρά παίρνει το πόδι της 45χρονης που και αυτό φέρει τραύματα.

Όλα συνέβησαν μας είπε ο ίδιος - επικαλούμενος τις πρώτες μαρτυρίες - μάλλον της λόγω συνεννόησης μεταξύ τους καθώς είπε στον οδηγό να κάνει πίσω προκειμένου να μαζευτούν ακόμα κάποια απορρίμματα αλλά δυστυχώς και εκείνη χωρίς ενημέρωση βρέθηκε στο έδαφος με αποτέλεσμα  να την χτυπήσει το αυτοκίνητο.

Δίπλα της βρίσκονται οι συνάδελφοί  και η οικογένεια της.  

Ρεπορτάζ : Αγγέλα Δουλγεράκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News