default-image

Ηράκλειο:Θρήνος για πρώην ποδοσφαιριστή που σκοτώθηκε

Κρήτη
Ηράκλειο:Θρήνος για πρώην ποδοσφαιριστή που σκοτώθηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 43χρονος γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής Γιάννης Λαγογιάννης έσβησε σε τροχαίο δυστύχημα καθώς καταγράφεται μπαράζ τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων στην κρητική άσφαλτο μέσα σε ένα 24ωρο, την ώρα μάλιστα που η Τροχαία εφιστά την προσοχή των οδηγών λόγω του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος και της αυξημένης κυκλοφορίας που αναμένεται στο οδικό δίκτυο της Κρήτης.

Το δυστύχημα όπως έγραψε το neakriti.gr σημειώθηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής στην εθνική οδό Ηρακλείου-Αγίου Νικολάου, στο ύψος της διασταύρωσης προς τον Αϊ Γιάννη Χωστό.

Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο οδηγός ενός Ι.Χ. με κατεύθυνση το Ηράκλειο φέρεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί. Η ανατροπή του αυτοκινήτου και η πρόσκρουση αποδείχτηκαν, δυστυχώς, μοιραίες. Ο άτυχος 43χρονος οδηγός Γιάννης Λαγογιάννης, πρώην ποδοσφαιριστής, με θητεία σε ομάδες του νομού Ηρακλείου, δυστυχώς δεν τα κατάφερε... Άφησε την τελευταία του πνοή αμέσως μετά την ανάσυρσή του από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του, ανεβάζοντας το φετινό αριθμό των "ανθρωποθυσιών" στο βωμό του Μολώχ της... ασφάλτου στις 35!

Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το νέο αυτό δυστύχημα διερευνώνται από την Τροχαία Ηρακλείου.

Ο άτυχος Γιάννης Λαγογιάννης ήταν συμπαίκτης με το νυν μάνατζερ του ΟΦΗ Σταύρο Λαμπράκη, ο οποίος σοκαρίστηκε μόλις έμαθε την είδηση.

Τροχαίο δίπλα στις φυλακές

Το τραγικό δυστύχημα στην περιοχή του Αϊ Γιάννη Χωστού δεν ήταν το μοναδικό χθες στο Ηράκλειο. Μερικές ώρες αργότερα σημειώθηκε νέο τροχαίο ατύχημα, ευτυχώς χωρίς τραγική τροπή. Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:30 π.μ., κοντά στις φυλακές της Αλικαρνασσού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο ατύχημα ενεπλάκη μία μηχανή, ο οδηγός της οποίας, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έπεσε στο οδόστρωμα με συνέπεια να υποστεί ελαφρύ τραυματισμό.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την παροχή των πρώτων βοηθειών, το οποίο μετέφερε τον ελαφρά τραυματία δικυκλιστή στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Συναγερμός λόγω Αγίου Πνεύματος

Στον τραγικό απόηχο του νέου μπαράζ τροχαίων ατυχημάτων και του τραγικού χαμού του 43χρονου οδηγού στη διασταύρωση της εθνικής οδού στο ύψος του Αϊ Γιάννη Χωστού, υπάρχει αυξημένη επιφυλακή και ανησυχία ενόψει εορταστικού τριημέρου.

Με δεδομένη την αυξημένη κίνηση των εκδρομέων από και προς τα αστικά κέντρα, ενόψει της περιόδου εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος, η Αστυνομία λαμβάνει αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, και εδώ στην Κρήτη φυσικά, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Η εκπόνηση των μέτρων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης επιχειρησιακού σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για πλήρη και συνεχή δραστηριοποίηση, συντονισμό και εποπτεία όλων των υπηρεσιών Τροχαίας, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι συνθήκες ομαλής και ασφαλούς οδικής κυκλοφορίας στο σύνολο του οδικού δικτύου της χώρας.

Σε επικίνδυνη στροφή

Εντωμεταξύ, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες, περί τις 11:30 το πρωί, στην περιοχή της Ιεράπετρας.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο δρόμο 10 χιλιόμετρα πριν το Μύρτο Ιεράπετρας, σε μια άκρως επικίνδυνη και "σεσημασμένης" επικινδυνότητας στροφή. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του Ι.Χ., τον οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο από το σημείο για το πλησιέστερο νοσοκομείο.

Το δεύτερο όχημα, από το οποίο έσπασε ο μπροστινός άξονας, οδηγούσε ένας ηλικιωμένος έμπορος λαϊκών αγορών.

Ρεπορτάζ: Μπάμπης Σαββίδης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News