default-image

"Έμφραγμα" στην Καρδιοχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ

Κρήτη
"Έμφραγμα" στην Καρδιοχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμα κινδύνου εκπέμπει η Καρδιοχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ, 3 χρόνια μετά την λειτουργία της, που εξυπηρετεί μόλις το 25% των περιστατικών στην Κρήτη. 2 το πολύ 3 κρεβάτια εντατικής υπάρχουν στην καρδιοχειρουργική, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου και αυτά τα κρεβάτια εξυπηρετούν όλη την Κρήτη και μέρος της νότιας Ελλάδας.

2 το πολύ 3 φορές την εβδομάδα πραγματοποιούνται  τακτικά χειρουργεία, ενώ έκτακτα πραγματοποιούνται ελάχιστες φορές.Το πρόβλημα της υποστελέχωσης είναι υπαρκτό, ωστόσο γίνονται προσπάθειες να δοθούν θέσεις, τόνισε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ.

Εξυπηρετεί μόλις το 25% των περιστατικών

3 χρόνια μετά την πολυπόθητη λειτουργία της,η Καρδιοχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ, η μοναδική στην Κρήτη, που εξυπηρετεί περιστατικά και από τη Νότια Ελλάδα, υπολειτουργεί και εξυπηρετεί μόλις το 25% των περιστατικών στην Κρήτη.

ΠΑΓΝΗ: Προσπάθειες να δοθούν θέσεις

Για νοσοκομείο - επιχείρηση κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι, που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου της υποστελέχωσης.To πρόβλημα της υποστελέχωσης είναι δεδομένο, γίνονται, όμως, προσπάθειες να δοθούν θέσεις, τόνισε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιάννης Τασσόπουλος.

Η Καρδιολογική στηρίζεται με δωρεές. Η ελληνική πρωτοβουλία, που ιδρύθηκε από μέλη των Ελλήνων της διασποράς στις ΗΠΑ, στηρίζει το έργο της Καρδιολογικής και έχει κάνει δωρεά νοσηλευτών.

Ρεπορτάζ: Φωτεινή Μαυροματάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News