default-image

Για 11ημέρα "παλεύει¨ στην εντατική ο 22χρονος Δήμος

Κρήτη
Για 11ημέρα "παλεύει¨ στην εντατική ο 22χρονος Δήμος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για 11η συνεχόμενη ημέρα  στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου εξακολουθεί να δίνει ο 22χρονος νεαρός μοτοσικλετιστής από το Λουτράκι της Βιάννου , που τραυματίστηκε βαρύτατα στο κεφάλι ,πέφτοντας  από την μηχανή του στο παραλιακό δρόμου του Κερατοκάμπου στη Βιάννο.

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή ,δηλώνει ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Τασσόπουλος, διευκρινίζοντας ωστόσο , ότι εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας του ελπίζει να επουλωθούν πιο γρήγορα τα τραύματα του.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον δεν έχουν σημειωθεί επιπλοκές γεγονός σκορπάει αχτίδα αισιοδοξίας για την εξέλιξη της μετέπειτα πορείας του .

Στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα οι δικοί του άνθρωποι που ελπίζουν σε μία ευχάριστη είδηση από τους γιατρούς της μονάδας που δεν έχουν φύγει λεπτό από το πλευρό του και όπως λένε στην οικογένεια και τους συγγενείς , βήμα βήμα σταθερά μέρα με τη μέρα.

Την  ίδια ώρα και στην τοπική κοινωνία της Βιάννου , οι προσευχές όλων αφορούν τον 22χρονο Δήμο ,ενώ να σημειωθεί ότι με αφορμή το περιστατικό  σε τροχιά υλοποίησης μέχρι τις 15 Ιουλίου μπαίνει η λειτουργία του Τομέα ΕΚΑΒ στη Μάρθα κι η ενίσχυση του κέντρου υγείας της Άνω Βιάννου με ένα ασθενοφόρο σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν  προ ημερών  κατά τη διάρκεια σύσκεψης στο Υπουργείο Υγείας υπό τον υπουργό Ανδρέα Ξανθό και τη συμμετοχή των κυβερνητικών βουλευτών που κατάγονται από την περιοχή - Νίκος Ηγουμενίδης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Σωκράτης Βαρδάκης - και του Δημάρχου Βιάννου Παύλου Μπαριτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο δέχτηκε επιστολή των βουλευτών για το γεγονός ότι 22χρονος τραυματίστηκε πρόσφατα σοβαρά στον Κερατόκαμπο και χάθηκε πολύτιμος χρόνος μέχρι να φτάσει στο ασθενοφόρο.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News