Κρήτη

Καλοκαιρινά τμήματα από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ηρακλείου

Με τη σωματική άσκηση, το άθλημα της ιστιοπλοΐας, φέρνει τα παιδιά κοντά στη φύση και τους δίνει την ευκαιρία να σκεφτούν μόνα τους, να ψάξουν τρόπους επίλυσης προβλημάτων και να αναπτύξουν δεξιότητες όπως η κριτική σκέψη και η σωστή λήψη αποφάσεων.

Παράλληλα, τα παιδιά αποκτούν αυτοπεποίθηση και οργανωτικότητα, και διδάσκονται αξίες όπως ο σεβασμός, η πειθαρχία και η ευγενής άμυλα. Η ιστιοπλοΐα αποτελεί έναν πολύ καλό τρόπο άθλησης, που διαμορφώνει και διατηρεί μια άρτια φυσική κατάσταση στο παιδί, παρέχοντας μια εναλλακτική αθλητική ενασχόληση που εκγυμνάζει σώμα και πνεύμα.

Γι' αυτό και ο Ιστιοπλοικός Όμιλος Ηρακλείου υποδέχεται το καλοκαίρι με κέφι και δημιουργικότητα, διοργανώνοντας δράσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν ιστιοπλοΐα τριγώνου: Θεωρία και πρακτικά μαθήματα, θεατρικό παιχνίδι και θεατρικά δρώμενα, γυμναστική, κολύμπι, παιχνίδια και εκδηλώσεις σεμιναριακού τύπου, που θα ανακοινώνονται μέσα στις περιόδους.

Στόχος των διοργανωτών με το σύνθημα "Αυτό το καλοκαίρι κανείς δε θα μείνει εκτός... όλοι πάμε θάλασσα", είναι η δημιουργική απασχόληση των παιδιών και φέτος το καλοκαίρι.

Μικροί καπετάνιοι εν δράση

Καλοκαιρινά ολοήμερα τμήματα ιστιοπλοΐας τριγώνου και δημιουργικής απασχόλησης:        

Νέα καλοκαιρινά τμήματα από 21 Ιουνίου

Για παιδία από 6 ετών                                               

Α Περίοδος

Β Περίοδος

Γ Περίοδος

21/6 - 1/7

4/7 - 15/7

18/7-29/7

Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 16:00

Το κόστος για κάθε περίοδο είναι: 120 ευρώ - περίοδο/παιδί, 100/περίοδο/παιδί (για αδέρφια).

Υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης μόνο των προπονήσεων Ιστιοπλοϊας 3 φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη (09:00-13:00)

Με κόστος 50 ευρώ /ΠΕΡ/παιδί, αν συμπληρωθεί ξεχωριστό τμήμα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ:  

Λιμάνι Ηρακλείου Παλιό Ψυγείο

Τηλ./Φαξ : 2810 242120

Email: info@heryc.gr

trigono@heryc.gr

Εκπαιδευτική Δράση ΙΟΗ...

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου διατηρεί σχολές ιστιοπλοΐας τριγώνου με σκάφη των κλάσεων Laser 4.7, Laser Radial και Optimist. Οι σχολές αυτές απευθύνονται σε άτομα ηλικίας από 6 χρόνων και μεγαλύτερα, τα οποία επιθυμούν να γνωρίσουν την ιστιοπλοΐα τριγώνου.

Σκοπός των σχολών είναι η ενδεχόμενη ενασχόλησή των μαθητών με τον πρωταθλητισμό και η συμμετοχή τους σε πανελλήνιους, πανευρωπαϊκούς αλλά και παγκόσμιους αγώνες.Οι μαθητές, ανάλογα με την πρόοδό τους, έχουν την δυνατότητα να μεταπηδήσουν αργότερα σε άλλες κατηγορίες του Ομίλου, ολυμπιακές και μη.

Σχόλια