default-image

Ελ. Μαυρομάτη:"Έκλεισε ο κύκλος μου στην Κρήτη" (video)

Κρήτη
Ελ. Μαυρομάτη:"Έκλεισε ο κύκλος μου στην Κρήτη" (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε θέση μάχης προκειμένου να προστατεύσει  ένα σύστημα υγείας που βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και με τους Κρητικούς να βγάζουν  κραυγές διαμαρτυρίας για τη σωτηρία του, βρίσκεται η νέα διοικήτρια της 7ης υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης κ. Ελένη Μαυρομάτη.

Έχω επίγνωση του βαρύ φορτίου που αναλαμβάνω  εδώ στην  Κρήτη, από όπου ξεκίνησα ως γιατρός και εδώ φαίνεται να κλείνει ο κύκλος μου, υποστήριξε η κα Μαυρομάτη, η οποία έχει καταγωγή από το Πέραμα Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο.

Πρωταρχικός μου στόχος είναι να δώσουμε ανάσες στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας τόνισε η κ.Μαυρομάτη, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην ΚΡΗΤΗ TV και στην εκπομπή ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ με το Μάνο Δασκαλάκη.

Προσπαθούμε να κάνουμε ένα  διαφορετικό σύστημα υγείας ωστόσο η πραγματικότητά είναι μια ότι είμαστε σε δημοσιονομικό έλεγχο, υπενθύμισε η νέα διοικήτρια προσθέτοντας ότι τα τελευταία χρόνια οι ελλείψεις στην δημόσια υγεία  είναι πολλές χωρίς να αναπληρώνονται γίνεται ωστόσο προσπάθεια από τον Ιανουάριο και μετά ανασυγκρότησης του πλαισίου  αναφερόμενη και στις δεκάδες νέες προσλήψεις που είναι προ των πυλών είναι σε εξέλιξη.

Βεβαίως  η κ. Μαυρομάτη δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην κρίσιμη συνάντηση που θα υπάρξει την ερχόμενη Δευτέρα στην Ιεράπετρα παρουσία του αναπληρωτή υπουργού υγείας  Παύλο Πολάκη στον οποίο οι Ιεραπετρίτες  ετοιμάζουν θερμή υποδοχή

Να σημειωθεί ότι ο  Παύλος Πολάκης θα ξεκινήσει την επίσκεψη του στα Νοσοκομεία της Κρήτης από τα Χανιά, θα κάνει στάση στο Ηράκλειο για να συναντηθεί με τους θεσμικούς εκπροσώπους του Βενιζελείου και του ΠΑΓΝΗ, και θα καταλήξει μετά τις 12 το μεσημέρι στην Ιεράπετρα, όπου έχει ανακοινώσει ότι θα βρεθεί, από την ημέρα της διαδήλωσης που έγινε από τους Ιεραπετρίτες έξω από τα γραφεία της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα"

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_m3va0a5v/

Επιμέλεια: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News