Κρήτη

Υπογραφές για να φέρουν το δικό τους διοικητή στο νοσοκομείο

Με υπόμνημα τους που θα υπογράψουν όλοι οι φορείς της Ιεράπετρας και θα καταθέσουν μεταξύ των αιτημάτων τους στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολλάκη, θα ζητήσουν σύμφωνα με πληροφορίες, την ακύρωση της απόφασης τοποθέτησης στη θέση του αναπληρωτή διοικητή του κ. Αρακαδάκη από τον Άγιο Νικόλαο και την πλήρωση της κενής θέσης από τον πρώην διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας και πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Ιεράπετρας του ΕΕΣ κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλο.

«Το Νοσοκομείο μας δεν μπορεί να αποτελεί δορυφορική υγειονομική μονάδα του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου και με ένα νέο αυτόνομο οργανισμό μπορεί να ξεκινήσει μια νέα πορεία προόδου. Εκφράζουμε την έντονη διαφωνία μας και την αγανάκτηση μας, γιατί πιστεύαμε ότι η αξία, η γνώση, η αφοσίωση, η εμπειρία και η αποτελεσματικότητα, θα ήταν τα κριτήρια για την επιλογή του κατάλληλου ανθρώπου για τη θέση του αναπληρωτή διοικητή. Αυτά τα κριτήρια δεν τα συμπληρώνει εκείνος που έχετε επιλέξει (κ. Αρακαδάκης) αλλά ο κ. Ανδρέας Μαμαντόπυλος, που με αυταπάρνηση τόσα χρόνια υπηρετεί αυτόν τον τόπο», θα αναφέρει μεταξύ άλλων το υπόμνημα που θα επιδοθεί από τους φορείς στον κ. Πολλάκη.

«Εμείς τον πείσαμε να καταθέσει το πλούσιο βιογραφικό του, που θα διασφάλιζε τη σίγουρη επιλογή του. Ότι του προσφέρουμε μας το ανταποδίδει τόσα χρόνια στο πολλαπλάσιο με την κοινωνική προσφορά του. Καταλάβαμε όμως ότι αυτό το πλούσιο βιογραφικό του, δεν το έλαβε κανείς από εσάς υπόψη του. Για εμάς διοικητής του Νοσοκομείου μας, είναι ο κ. Μαμαντόπουλος. Είναι στο χέρι σας αυτό να το επικυρώσετε και θεσμικά», θα λέει μεταξύ άλλων το υπόμνημα που θα επιδοθεί από τους φορείς στον κ. Πολλάκη, η απάντηση του οποίου βέβαια, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

Σχόλια