Κρήτη

Έτοιμοι για την Πανελλήνια Συνάντηση Vespa στα Χανιά

Η Αυγουστιάτικη εξόρμηση σε έναν από τους πιο όμορφους νομούς της Κρήτης, είναι γεγονός.

Όλα είναι έτοιμα για την 30ή Καλοκαιρινή Πανελλήνια Συνάντηση Vespa το τριήμερο 25 έως 28 Αυγούστου του 2016, στα όμορφα Χανιά.

Οι διοργανωτές αναμένουν τους vespisti φίλους ανά την Ελλάδα να τους επισκεφθούν, και να τους "φιλέψουν" όπως η Κρήτη ξέρει πολύ καλά!

Για κρατήσεις ακτοπλοϊκών με έκπτωση αυστηρά έως 20 Ιουλίου.

Το πρόγραμμα

Πέμπτη 25/8

Έναρξη εγγραφών: 18:00-20:00 στο χώρο του Camping

Τακτοποίηση στο camping ή στα δωμάτια που έχετε επιλέξει για τη διαμονή σας

Βράδυ: Ελεύθερο πρόγραμμα

Παρασκευή 26/8

Έναρξη εγγραφών: 10:00-13:00 στο χώρο του Camping

14:00: Αναχώρηση από το Camping:

Βόλτα προς το Ακρωτήρι, και μπάνιο στον Σταυρό Ακρωτηρίου, στην φημισμένη παραλία που έγιναν τα γυρίσματα της ταινίας «Ζορμπά»

Επιλογή για φαγητό ελεύθερη.

18:00: Επιστρέφουμε προς το Camping, διασχίζοντας μια όμορφη διαδρομή και ξεκούραση το βράδυ.

21:00: Μαλαξιανάκης live στο χώρο του Camping με δωρεάν ελαφρύ δείπνο (2 σουβλάκια + 1 μπύρα)

Σάββατο 27/8

9:00-11:00: Εγγραφές και

11:00: Αναχώρηση από το Camping για μια όμορφη εκδρομή προς τα Φαλάσαρνα.

Κέρασμα σάντουιτς, αναψυκτικό & νερό, κάνουμε τις βουτιές μας στην φανταστική παραλία εκεί, και τρώμε το φρουτάκι μας (κέρασμα).

Για τους τολμηρούς θα υπάρχει συνέχεια της παραπάνω εκδρομής με κατάληξη το Ελαφονήσι.

14:30: Αναχώρηση από Φαλάσαρνα (για όσους δεν ακολουθήσουν την «τολμηρή» διαδρομή) για φαγητό στο Σφηνάρι (προαιρετικό)

Όσοι ακολουθήσουν την μεγάλη εκδρομή φαγητό στο Ελαφονήσι (προαιρετικά).

Επιστρέφουμε στο Camping

21:00 Συναυλία από παραδοσιακά και ροκ συγκροτήματα της πόλης μας, χορευτικό από κρητικό παραδοσιακό σύλλογο, ποτάκι και ελαφρύ δείπνο για όποιον θέλει…

Κυριακή 28/8

10:00: Αναχώρηση από το Camping με κατεύθυνση το χωριό Βαρύπετρος. Βουτιές και παιχνίδια στη Limnoupoli Water Park, μέχρι το μεσημέρι

14:00: Φαγητό στην Pista Park (έναντι Λιμνούπολης) με έκπτωση 20%, στη μεγαλύτερη πίστα αγώνων της Κρήτης, και… χρονομετρημένα «racing» περάσματα για τους «γρήγορους»!

17:30: Αναχώρηση προς το Camping και αποχαιρετισμός…

Το πρόγραμμα θα ανανεώνεται και θα ενημερώνεται διαρκώς μέχρι το τελευταίο δεκαήμερο της διοργάνωσης, ανάλογα τις «ευκαιρίες» και χορηγίες που τυχόν υπάρξουν, ώστε η διαμονή των επισκεπτών να είναι πιο ευχάριστη και κυρίως πιο οικονομική!

Κόστος συμμετοχής 20 ευρώ

Πληρώνετε κατά την παρουσία σας στη Γραμματεία, και περιλαμβάνεται τσαντάκι με αναμνηστικά, ενημερωτικά, ένα t-shirt, κουπόνια δωρεάν γεύματος Παρασκευής βράδυ, και δωρεάν κολατσιό + αναψυκτικό Σαββάτου μεσημέρι.

Όσοι θα θέλετε να ταξιδέψετε με ANEK LINES/BLUE STAR FERRIES με την έκπτωση -40% που μας παρέχει, θα πρέπει να έχετε δηλώσει συμμετοχή (αναγράφοντας αναλυτικά τις ημερομηνίες του ταξιδιου σας) αυστηρά έως 15/7 και να έχετε κάνει την κατάθεση των χρημάτων για τα εισιτήρια σας μέσα σε 3εργάσιμες ημέρες απ' την κράτησή σας! Οι θέσεις λόγω καλοκαιριού είναι περιορισμένες, συγκεκριμένα είναι για 120 επιβάτες και 60 βέσπες! Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!

Κάντε τη δήλωση συμμετοχής σας κάνοντας κλικ εδώ:

Οι διοργανωτές ενημερώνουν ότι λόγω αυξημένης, φέτος, επισκεψιμότητας στην πόλη των Χανίων δεν ήταν δυνατόν η εύρεση ξενοδοχείων ώστε να προτείνουν απευθείας.

Όλοι τα έχουν διαθέσει μέσω booking και άλλων μηχανών αναζήτησης, άρα θα μπορέσετε απευθείας και online να κάνετε τις κρατήσεις σας. Επιλέξτε αν θέλετε να βρίσκεστε κοντά στο Camping τις περιοχές:

Άγιοι Απόστολοι, Χρυσή Ακτή, Καλαμάκι και όχι κέντρο Χανίων ή παλιά Πόλη γιατί η απόσταση είναι 5 χλμ. μεν, αλλά με αυξημένη κίνηση στον δρόμο τις ημέρες αυτές!

3) Εάν θέλετε να διαμείνετε στο camping οι τιμές που μας παρέχει είναι:

4€ η σκηνή -δική σας- + 7€ / άτομο

10€ η σκηνή -δική τους- + 7€ / άτομο

Βέσπα μέσα στο χώρο του camping δωρεάν

Σχόλια