default-image

Το neakriti.gr πάει EURO

Κρήτη
Το neakriti.gr πάει EURO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης μετρά αντίστροφα για την έναρξη του Euro 2016 που ανοίγει την αυλαία του την Παρασκευή 10 Ιουνίου στα γήπεδα της Γαλλίας. Το neakriti.gr θα είναι κοντά και σε αυτό το σπουδαίο γεγονός ενημερώνοντας τους επισκέπτες του για κάθε μικρό ή μεγάλο γεγονός.

Ήδη κανείς μπορεί να ενημερωθεί για τα τελευταία φιλικά των ομάδων πριν την πρώτη σέντρα, για τους τραυματίες και τις απώλειες της τελευταίας στιγμής, ενώ υπάρχει αναλυτικό πρόγραμμα με τους αγώνες, τα ρόστερ, τα αστέρια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αλλά και τους μεγάλους απόντες.

Σε καθημερινή βάση θα υπάρχει ενημέρωση για τα νέα των ομάδων, την εξέλιξη των αγώνων λεπτό προς λεπτό, αναλυτικά στατιστικά που θα αφορούν την προϊστορία των δύο ομάδων, αλλά και την εξέλιξη κάθε αγώνα.  Άμεση θα είναι η ενημέρωση και για τη βαθμολογία κάθε ομίλου, αλλά και τα σενάρια πρόκρισης στην τελική φάση.

Παράλληλα θα υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ και όλα τα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά δρώμενα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γαλλίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News