Κρήτη

Παιχνίδια, γέλια, κέφι στον 2ο Παιχνιδομαραθώνιο

Ένα ατέλειωτο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο στάδιο κατά την διάρκεια του 2ου Παιχνιδομαραθώνιου, που διοργάνωσαν οι Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. με τη συμβολή γνωστών αθλητών.

??

??

Ο Παιχνιδομαραθώνιος έδωσε την ευκαιρία σε δεκάδες παιδιά που βρέθηκαν στο Παγκρήτιο στάδιο να αθληθούν, να διασκεδάσουν αλλά και να γνωρίσουν την έννοια της προσφοράς καθώς όλες οι δράσεις της ομάδας Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. συνδέονται με την συγκέντρωση τροφίμων για τις οικογένειες που στηρίζουν οι εθελοντές.

??

??

Ποιοι είναι οι Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι

Πρόκειται για την εκδήλωση που διοργανώνει το εθελοντικό σωματείο «Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι» με στόχο αφενός να αποχαιρετήσουν τα παιδιά την έκτη δημοτικού λίγο πριν διαβούν τη πόρτα του γυμνασίου και αφετέρου να διδαχτούν τον εθελοντισμό μέσω του αθλητισμού και της κοινωνικής προσφοράς.

Η μέρα θα είναι γεμάτη με ομαδικά παιχνίδια, σύγχρονα και παραδοσιακά, μουσική, χορευτικές επιδείξεις, νερά και κολατσιό! Η δράση αυτή είναι καθαρά φιλανθρωπική, χωρίς χρηματικό αντίτιμο για τα παιδιά και τους γονείς που θα παρευρεθούν εκείνη την ημέρα. Οι ΆΤΑΧΤΟΙ τον τελευταίο καιρό στηρίζουν μηνιαίως κυρίως, αλλά καμιά φορά και δύο φορές το μήνα, περίπου 40 άπορες οικογένειες, προσφέροντάς τους, τρόφιμα, μαγειρευτό φαγητό και είδη υγιεινής.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια