default-image

Θρηνεί η Κρήτη, έσβησε αγγελούδι μόλις 36 ημερών

Κρήτη
Θρηνεί η Κρήτη, έσβησε αγγελούδι μόλις 36 ημερών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλο αγώνα έδωσε ένα βρέφος μαζί με τους γονείς του, και τις 36 ημέρες της ζωής του, με άδοξο όμως τέλος.

Από το ένα νοσοκομείο στο άλλο και από κεί στο σπίτι του, όπου έμελε να αφήσει την τελευταία του πνοή. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή της Ιεράπετρας, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες το άτυχο μωρό είχε γεννηθεί πρόωρα.

Τραγικές φιγούρες οι δύο γονείς, που δίνουν κατάθεση στην αστυνομία για το περιστατικό.

Το χρονικό της υπόθεσης

Πριν από περίπου έναν μήνα, γεννήθηκε το μικρό κορίτσι με τους γιατρούς να κάνουν διάγνωση για σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα, κάτι που αναγκάζει τους γονείς να ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου για να κρατηθεί το αγγελούδι τους στη ζωή.

Αμέσως μετά, μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ και από κει στην Αθήνα, επιστρέφοντας στο ΠΑΓΝΗ από όπου χθες οι γιατροί «άναψαν» το πράσινο φως για το εξιτήριο του.

Οι γονείς πήραν το παιδί στην αγκαλιά τους και μαζί τον δρόμο για το σπίτι τους στην Ιεράπετρα, θεωρώντας πως έληξε αίσια η περιπέτειά τους. Μάλιστα το παιδί έφαγε, φαινόταν καλά στην υγεία του και κοιμήθηκε. Κατά τις 4 τα ξημερώματα, διαπιστώθηκε όμως ότι το παιδί δεν ξυπνούσε και είχε ένα διακριτό πρήξιμο στην κοιλιακή χώρα. Έτσι ειδοποιήθηκε αμέσως ο γιατρός του ΠΑΓΝΗ που ήξερε το ιστορικό και τους παρέπεμψε στο τοπικό νοσοκομείο, ενώ ο ίδιος ανέλαβε να μιλήσει με τους γιατρούς της εφημερίας ώστε να περιμένουν το περιστατικό.

Οι γιατροί παρέλαβαν το βρέφος διαπιστώνοντας δυστυχώς το θάνατό του! Παρόλα αυτά, προσπάθησαν για μία ώρα μαζί με το προσωπικό να το επαναφέρουν με ΚΑΡΠΑ στη ζωή, αλλά ήταν ήδη αργά.

Φως στα αίτια της τραγωδίας, αναμένεται να ρίξει η νεκροψία νεκροτομή.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News