Κρήτη

Έρχεται για το συνέδριο της ΛΑΕ ο Λαφαζάνης

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται την ερχόμενη Τέταρτη 8 Ιουνίου ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, στο πλαίσιο των προσυνεδριακών διεργασιών της ΛΑΕ ενόψει του συνεδρίου τους στις 25 Ιουνίου.

Ο κ. Λαφαζάνης θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση-συγκέντρωση που αναμένεται να ξεκινήσει στις 8 το απόγευμα, στην πλατεία Δασκαλογιάννη.

Εντωμεταξύ, συνεχίζονται οι εγγραφές μελών της ΛΑΕ Χανίων ενόψει Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης. Τελευταία ημερομηνία εγγραφών είναι σήμερα Σάββατο, από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Μετά από αυτή την ημερομηνία θα μπορούν να γράφονται μέλη, αλλά δεν έχουν δικαίωμα ψήφου για τις διαδικασίες της συνδιάσκεψης.

Σημειώνεται πως την ερχόμενη Τετάρτη 8 Ιουνίου, στις 11 το πρωί, στα γραφεία της ΛΑΕ Χανίων, στην οδό Πλαστήρα 33, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου παρουσία του Δημήτρη Στρατούλη από την προσωρινή Πολιτική Γραμματεία του μετώπου για τα ζητήματα της συνδιάσκεψης.

Θα ακολουθήσει προσυνδιασκεψιακή ανοιχτή εκδήλωση της ΛΑΕ Χανίων με θέμα "Υπάρχει εναλλακτική πολιτική: Η πρόταση της Λαϊκής Ενότητας" και ομιλητή τον κ. Στρατούλη στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, στις 7 το απόγευμα. Προηγουμένως, στις 5 το απόγευμα, θα γίνει κατάθεση στεφάνου από κλιμάκιο της ΛΑΕ Χανίων στο Κοντομαρί.

Η 2η προσυνδιασκεψιακή συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, στα γραφεία της ΛΑΕ Χανίων στην οδό Πλαστήρα 33, όπου θα παρουσιαστούν σύντομα τα κεφάλαια 4 και 5 από τις θέσεις και το προσχέδιο καταστατικού. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση της τοπικής οργάνωσης, ψηφοφορίες για τις τροποποιήσεις και στο τέλος εκλογή συνέδρων για την 1η πανελλαδική συνδιάσκεψη της ΛΑΕ στις 24-26 Ιουνίου.

Σχόλια