Κρήτη

Υπογραφές για την ολοκλήρωση του έργου οδού Λακώνια Τάπες

Σύμβαση έργου για τη διαμόρφωση και βελτίωση του δρόμου προς την Λατομική ζώνη των Ταπών, υπεγράφη σήμερα από τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό.  

Ο ανάδοχος της εργοληπτκής εταιρίας κ. Παπουτσάκης, καλείται να αποπερατώσει το έργο, εντός 180 ημερών, αρχής γενομένης από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης. Μάλιστα εντός 15 ημερών, από την εκκίνηση της προθεσμίας, ο ανάδοχος οφείλει να καταθέσει- στην επιβλέπουσα του έργου υπηρεσία- το σχετικό χρονοδιάγραμμα για την κατασκευή του.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, πρόκειται για ένα έργο που εξελισσόταν εδώ και αρκετό καιρό (από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή), και επιτέλους μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης.

Δεδομένης της ανάληψης του έργου από την εργοληπτική επιχείριση "Αφοι Παπουτσάκη ΑΤΕΕ", θεωρώ - πρόσθεσε - ότι το έργο θα υλοποιηθεί γρήγορα και σωστά, και κατά συνέπεια θα είναι στο εξής εύκολη και χωρίς ταλαιπωρία η πρόσβαση σε μια λατομική ζώνη η οποία σήμερα υπολειτουργεί, εξαιτίας της ανυπαρξίας έργων και υποδομών.

Σχόλια