Κρήτη

Στο ΕΣΠΑ η ανέγερση του 7ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας

Η ένταξη του έργου «Ανέγερση του 7ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας» στο Ε.Π. Κρήτη 2014 - 2020 υπογράφηκε σήμερα από τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον  Δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη στην Περιφέρεια Κρήτης.

Το έργο  συνολικού προϋπολογισμού 720.000 ευρώ προβλέπει την ανέγερση κτιρίου για μεταστέγαση του 7ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας, που σήμερα στεγάζεται σε μισθωμένο κτίριο, σε οικόπεδο εντός του νέου Σχεδίου Πόλεως επί της οδού Ελλήνων Ολυμπιονικών.

Η υλοποίησή του αναμένεται να καλύψει τις ανάγκες στέγασης του εν λόγω σχολείου, δημιουργώντας νέους λειτουργικούς και σύγχρονους χώρους ικανούς να υποστηρίξουν τις απαιτήσεις της προσχολικής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης δήλωσε κατά την υπογραφή της ένταξης ο δήμαρχος Ιεράπετρας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «η ένταξη ενός σημαντικού και απαραίτητου νέου έργου, όπως η ανέγερση του 7ου Νηπιαγωγείου, είναι αποτέλεσμα του σωστού σχεδιασμού, του έγκαιρου προγραμματισμού και της γόνιμης συνεργασίας που όλο αυτό το διάστημα ως δημοτική αρχή επιδιώκουμε. Μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων διαδικασιών το επόμενο διάστημα αναμένεται η δημοπράτηση και η έναρξη των εργασιών  υλοποίησης του έργου, η ολοκλήρωσή του οποίου θα λύσει οριστικά το ζήτημα της στέγασης του 7ου Νηπιαγωγείου» κατέληξε ο δήμαρχος Ιεράπετρας.

Σχόλια