default-image

Ένα Καράβι Εθελοντές στη Χρυσή

Κρήτη
Ένα Καράβι Εθελοντές στη Χρυσή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου ο δήμος Ιεράπετρας προγραμματίζει την πραγματοποίηση δράσεων με στόχο την ευαισθητοποίηση και την συμμετοχή των πολιτών σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον.

Θέτοντας βάσεις για την εποικοδομητική συνεργασία Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πολιτών σε θέματα περιβάλλοντος και πρασίνου, διοργανώνει το Σάββατο 4 Ιουνίου την εθελοντική δράση Καθαριότητας «Ένα καράβι Εθελοντές» που αφορά στην πραγματοποίηση δράσεων καθαρισμού στη νήσο Χρυσή.

Όσοι πολίτες και σύλλογοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην εν λόγω δράση εθελοντικής καθαριότητας στη νήσο Χρυσή καλούνται να το δηλώσουν κατά τις εργάσιμες ώρες (7:00 - 14:00) στην Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Ιεράπετρας έως και την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 13:00 στον αρμόδιο υπάλληλο, κ. Μίλτο Νικολάου τηλ. 2842090006 αφήνοντας το ονοματεπώνυμο τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Η προβλεπόμενη ώρα αναχώρησης από την Ιεράπετρα θα είναι 11:00 το πρωί του Σαββάτου, ενώ η αναχώρηση από τη νήσο Χρυσή αναμένεται στις 16:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Διευκρινίζεται ότι η μεταφορά των εθελοντών θα είναι δωρεάν.  

Τη διοργάνωση συντονίζει η Διεύθυνση Περιβάλλοντος με τη συμμετοχή του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον» του δήμου Ιεράπετρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News