default-image

Προχωρά ο περιφερειακός δρόμος της Ελούντας

Κρήτη
Προχωρά ο περιφερειακός δρόμος της Ελούντας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την έναρξη των διαδικασιών για την ολοκλήρωση του περιφερειακού δρόμου τους Ελούντας, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Ζερβός.

Μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του, αναφέρει ότι ο αρμόδιος μελετητής έχει προχωρήσει στην ανασύνταξη του κτηματολογίου των υπό απαλλοτρίωση τμημάτων.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του δήμου αναφέρει

Ως δημοτική αρχή επιθυμούμε να υπάρξει σύμφωνη γνώμη, τόσο των θεσμικών φορέων -πολλώ δε μάλλον της τοπικής κοινωνίας και δη των ιδιοκτητών ακινήτων που κατέθεσαν σε παρελθόντα χρόνο ένσταση για τα τμήματα εκείνα που θα πρέπει να απαλλοτριωθούν προκειμένου να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί ο περιφερειακός δρόμος της Ελούντας.

Ήδη ο αρμόδιος μελετητής έχει προχωρήσει στην ανασύνταξη του κτηματολογίου των υπό απαλλοτρίωση τμημάτων για την ολοκλήρωση του περιφερειακού δρόμου και θέλω να πιστεύω, ότι σύντομα θα προχωρήσει η διαδικασία για την ολοκλήρωση του έργου, που όπως αντιλαμβανόμαστε θα επιλύσει σημαντικά προβλήματα, θέτοντας τις βάσεις για την περαιτέρω πορεία και εξέλιξη της Ελούντας που καλείται παρά τις αντίξοες σημερινές συνθήκες να πρωταγωνιστήσει στο τουριστικό γίγνεσθαι».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ.Αντώνης Ζερβός,αναφερόμενος στην αυριανή (1/6/16) συνάντηση που θα έχει στην Ελούντα με το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας και κατοίκους της περιοχής, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για τα νέα δεδομένα (επανακίνηση απαλλοτρίωσης) και να προκύψει μία γόνιμη συζήτηση που θα δώσει την δυνατότητα υλοποίησης του έργου σε σύντομο χρόνο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News