default-image

Μουσική εκδήλωση της παιδικής χορωδίας Πλατανιά

Κρήτη
Μουσική εκδήλωση της παιδικής χορωδίας Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εξαιρετική μουσική παράσταση με πρωταγωνιστές  τα παιδιά της  χορωδίας  του δήμου Πλατανιά  είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα της Ορθόδοξου Ακαδημίας Κρήτης, στο Κολυμπάρι, το  Σάββατο 28 Μαΐου, υπό  την διεύθυνση της   κας Κυριακής Μπονάτου και με τη συνεργασία του κ. Χρήστου Ρώσσου.

Υπέροχα μελωδικά τραγούδια ακούστηκαν από τα παιδιά  αφιερωμένα,  στο Μίκη Θεοδωράκη και το Μάνο Λοΐζου. Επίσης τα παιδιά πραγματοποίησαν επίδειξη των Μουσικών Οργάνων, στα οποία εκπαιδεύονται  επιτυχώς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Τη μουσική παράσταση παρακολούθησαν ο  Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, ο οποίος στο χαιρετισμό του εξέφρασε  για μια ακόμη φορά τα θερμά του  συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πλαισιώνουν την χορωδία και ευχαρίστησε την ΟΑΚ για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου,  ο Δ/ντης της Ορθόδοξου Ακαδημίας Κρήτης κ.Κων/νος Ζορμπάς ,οι Αντιδήμαρχοι κ. Δασκαλάκης Νικόλαος , κ.Ιωάννης Μαλακωνάκης  και αρκετός κόσμος.

Ο Δ/ντης της Ορθόδοξου Ακαδημίας Κρήτης κ. Ζορμπάς Κωνσταντίνος, στην έναρξη της εκδήλωσης  παρέδωσε στον Δήμαρχο Πλατανιά, γκραβούρα, που απεικονίζει τον πρωτοβυζαντινό ναό, αφιερωμένο στο Μιχαήλ Αρχάγγελο, γνωστός ως "Ροτόντα", στην Τ.Κ. Επισκοπής .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News