default-image

Άνθισε το στεφάνι της Μεγάλης Πέμπτης

Κρήτη
Άνθισε το στεφάνι της Μεγάλης Πέμπτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκπληκτοι και συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της Λαγούτας από το περιστατικό που κατέγραψαν την Κυριακή στην εκκλησία του Τιμίου Σταυρού , την ώρα της λειτουργίας.

Όπως μας αναφέρει ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου της Λαγούτας, κ. Νίκος Κασαπάκης οι κάτοικοι του χωριού που παρακολουθούσαν την πρωινή λειτουργία, έμειναν άφωνοι όταν αντίκρισαν ανθισμένο το στεφάνι που είχαν τοποθετήσει το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στον Εσταυρωμένο.

Απ' ευλάβεια οι ενορίτες δεν είχαν πετάξει το στεφάνι που ακόμη ήταν πρασινισμένο. Το είχαν αφήσει μέσα στην εκκλησία τοποθετώντας το πάνω σε ένα μανουάλι.

Όπως μαρτυρούν οι κάτοικοι της περιοχής που παρακολουθούσαν τη λειτουργία, άνθισε το πρωί της Κυριακής, όπως διαπίστωσε εμβρόντητος ο εφημέριος και εμφανίζεται στις φωτογραφίες που τράβηξε ο κ. Κασαπάκης.

Από την πλευρά του ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου κ. Ανδρέας υποστηρίζει ότι σε καμία περιπτώση δεν πρόκειται για θαύμα. Ενώ παρόμοιο φαινόμενο έχει συμβεί και σε άλλη περιοχή της Μητρόπολης του.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News