default-image

Έκθεση φωτογραφίας από παιδιά Δημοτικού

Κρήτη
Έκθεση φωτογραφίας από παιδιά Δημοτικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκθεση φωτογραφιών τραβηγμένων από παιδιά διοργανώνεται από την ομάδα p-public στις 4 και 5 Ιουνίου στο πλαίσιο εκδηλώσεων που θα εστιάσουν στη σχέση παιδιού και δημόσιου χώρου.

Σκοπός είναι να δούμε θετικά και αρνητικά στοιχεία από παιδικές χαρές και δημόσιους χώρους της πόλης μέσα από τα μάτια των παιδιών.

- Δίνουμε φωτογραφική στα παιδιά (ή τους ζητάμε να μας δείξουν τι να φωτογραφίσουμε) και τα παροτρύνουμε να βγάλουν φωτογραφίες από αυτά που τους αρέσουν και από αυτά που δεν τους αρέσουν σε κάθε χώρο.

- Στέλνουμε τις φωτογραφίες στο [email protected] με μια λεζάντα (των παιδιών κατά προτίμηση ). Επίσης να αναφέρεται στο mail ο χώρος από τον οποίο τραβήχτηκε η κάθε φωτογραφία.

Οι φωτογραφίες που θα εκτυπωθούν και θα χρησιμοποιηθούν στην έκθεση θα συλλέγονται μέχρι την Τρίτη 31/5.

Οι φωτογραφίες αυτές θα εκτυπωθούν και τη μέρα της δράσης (4-5 Ιουνίου) μαζί με τα παιδιά θα στήσουμε την έκθεση μας σε δύο ταμπλό με θέματα "Μου αρέσει..." και "Δεν μου αρέσει...".

Με αυτό τον τρόπο θα επιδιώξουμε ένα διάλογο με τους "χρήστες" των χώρων αυτών - τα παιδιά δηλαδή, και μέσα από τα μάτια τους θα μάθουμε πράγματα που από το μπόι ενός ενηλίκου πολλές φορές δεν φαίνονται... Εξάλλου δεν υπάρχουν πιο αρμόδιοι για να μιλήσουν για αυτούς τους χώρους και δυστυχώς είναι οι μόνοι που δεν έχουν ρωτηθεί ποτέ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News