Κρήτη

Στην κινητοποίηση της Σούδας και οι οικοδόμοι

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου συμμετέχει στην  Παγκρήτια  Κινητοποίηση στην Αμερικανονατοϊκή Βάση στη Σούδα την Κυριακή 29 Μάη σε μία προσπάθεια όπως τονίζουν να διατρανώσουν την αντίθεση τους  στην πολιτική της κυβέρνησης που εμπλέκει τη χώρα  στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς, στις επεμβάσεις και τους πολέμους, στο όνομα της «Γεωστρατηγικής Αναβάθμισης» της.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν :Καταδικάζουμε την πολιτική της κυβέρνησης που διαθέτει και αναβαθμίζει συνεχώς τη Βάση της Σούδας, το Πεδίο Βολής Κρήτης, το Κέντρο Ναυτικής Αποτροπής, και άλλες στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο νησί μας ως ορμητήρια των ιμπεριαλιστικών πολέμων στη Συρία και στη Λιβύη και γενικότερα των εγκληματικών σχεδιασμών στην ευρύτερη περιοχή.

Ο λαός μας έχει πικρή εμπειρία από τη χρησιμοποίηση των Βάσεων όλα αυτά τα χρόνια και τους κινδύνους που έχουν δημιουργηθεί για αυτόν.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ :

?      Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο

?      Καμία συμμετοχή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους.

?      Να κλείσει τώρα η βάση στη Σούδα. Να ακυρωθούν τώρα τα σχέδια επέκτασης και αναβάθμισής της. Να σταματήσει κάθε χρήση της στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους.

?      Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες. Αξιοπρεπείς χώροι προσωρινής φιλοξενίας. Ελεύθερη και ασφαλής μετάβαση στις χώρες του τελικού προορισμού τους.

Σχόλια