default-image

Γραπτά πανελλαδικών καταφθάνουν καθημερινά στο Ηράκλειο

Κρήτη
Γραπτά πανελλαδικών καταφθάνουν καθημερινά στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώ οι υποψήφιοι συνεχίζουν τη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων, στο βαθμολογικό κέντρο Ηρακλείου, το οποίο λειτουργεί στο 3ο γυμνάσιο της πόλης, καταφθάνουν καθημερινά γραπτά από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Η αρχή έγινε την Τρίτη 17 Μαϊου, οπότε και έφτασαν πρώτα τα γραπτά της Εκθεσης, μάθημα στο οποίο είχαν διαγωνιστεί την προηγούμενη ημέρα οι υποψήφιοι.

Τα γραπτά των υποψηφίων του Ηρακλείου ακολουθούν τον αντίστροφο δρόμο. Συγκεντρώνονται, πακετάρονται και αποστέλονται σε βαθμολογικό κέντρο εκτός κρήτης, προκειμένου -όπως λέει ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νίκος Γιγουρτάκης- να διασφαλίζεται το αδιάβλητο των εξετάσεων.

Ο κ. Γιγουρτάκης εμφανίζεται ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία της διαδικασίας των φετινών περίπλοκων πανελλαδικών εξετάσεων. Όπως εξηγεί εξετάσεις γίνονται καθημερινά και με το νέο σύστημα και με το παλιό, τόσο για τους υποψηφίους των γενικών λυκείων, όσο και για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ που εξετάζονται χωριστά. "Εκατοντάδες άτομα δουλεύουν καθημερινά, προκειμένου να διεξαχθούν οι εξετάσεις, όπως προβλέπεται", αναφέρει.

Ρεπορτάζ:Ελένη Σταυρουλάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News