Κρήτη

Ενέργειες για την εξασφάλιση της ασφάλειας στο Δήμο Βιάννου

Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εξασφάλιση της τάξης και της ασφάλειας των κατοίκων στα όρια του Δήμου Βιάννου, αυτό διαβεβαίωσε ο αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου ταξίαρχος κ. Κώστας Λαγουδάκης, τη διοίκηση του Δήμου, σήμερα σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Δήμο.

Ο αστυνομικός διευθυντής επισκέφτηκε τον δήμαρχο Βιάννου κ. Παύλο Μπαριτάκη συνοδευόμενος από τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Βιάννου ανθυπαστυνόμο κ. Νικήτα Μελεσανάκη.

Στη συνάντηση που έγινε στο γραφείου του δημάρχου, συμμετείχαν και οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Βιάννου κ. Νικήτας Γιαμαλάκης και κ. Μανόλης Αγαπουλάκης. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε ο δήμαρχος Βιάννου αναφέρθηκε σε περιστατικά παραβατικότητας που βιώνουν οι δημότες και επεσήμανε την αναγκαιότητα εντατικών περιπολιών της αστυνομίας. 

Από την πλευρά του ο αστυνομικός διευθυντής διαβεβαίωσε τη διοίκηση του Δήμου πως θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλιστεί η τάξη και η ασφάλεια των κατοίκων στα όρια του Δήμου Βιάννου και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια γι' αυτό.

Συζητήθηκε επίσης το θέμα της μεταστέγασης του αστυνομικού Τμήματος Βιάννου στο κτίριο της πρώην Κοινότητας και ΤΟΕΒ Άνω Βιάννου στο όποιο εκτελούνται ήδη οι εργασίες ανακατασκευής του, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Βιάννου. Το κτίριο πρόκειται να παραδοθεί μέσα στο επόμενο δίμηνο που σημαίνει και την οριστική μετεγκατάσταση του Τμήματος σε ένα σύγχρονο κτίριο με όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και λειτουργίας που ορίζει η Ελληνική Αστυνομία.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τη διαβεβαίωση και των δύο πλευρών για εποικοδομητική συνεργασία.

Σχόλια