Κρήτη

Φθηνότερη μεταφορά εργαζομένων

Παροχή έκπτωσης 25% για τους εργαζόμενους των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και δωματίων αποφασίστηκε για όλη τη διάρκεια της θερινής σεζόν. Η έκπτωση αφορά στις μεταφορές που γίνονται με το υπεραστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου στις διαδρομές από και προς το χώρο εργασίας των ωφελουμένων.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο συνάντησης μεταξύ του διευθυντή του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου Γιώργου Χαλεπάκη, της διευθύντριας του τουριστικού γραφείου του ΚΤΕΛ CTRS Γιούλης Μεσσαριτάκη και εκπροσώπων της Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων Filoxenia.

Στο πλαίσιο της συνάντησης διερευνήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας των δύο πλευρών και αποφασίστηκε η αλληλοπροβολή των δύο φορέων, με δυναμική προώθηση των ενοικιαζόμενων δωματίων μέσω του CTRS και αντίστοιχη προώθηση του ΚΤΕΛ από τις ρεσεψιόν των μικρών μονάδων.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων Filoxenia, Γιώργος Χριστοδουλάκης, τόνισε ότι «οι συνεργασίες των τοπικών φορέων είναι ένα ισχυρό αντίδοτο στην οικονομική κρίση. Με κατανόηση και αλληλοσεβασμό, μπορούν οι τοπικοί φορείς να δημιουργήσουν ικανές συνθήκες βελτίωσης των οικονομικών μας δεδομένων.

Με αυτά κατά νου, καταφέραμε από κοινού με τα στελέχη του Υπεραστικού ΚΤΕΛ να ξεκινήσουμε μια συνεργασία που νομίζω ότι θα προσφέρει πολλά και πολύπλευρα οφέλη και στις δύο πλευρές. Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Μ. Χαχλιούτη, το διευθυντή Γ. Χαλεπάκη και τη διευθύντρια του CTRS κ. Γ. Μεσσαριτάκη για την άριστη διάθεση συνεργασίας που επέδειξαν και να ευχηθώ να μας δοθεί η δυνατότητα να την αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο».

Ρεπορτάζ: Ελένης Σταυρουλάκη

Σχόλια