default-image

Τα Κρητικά Χέρια πιστοποιεί το Επιμελητήριο Ηρακλείου

Κρήτη
Τα Κρητικά Χέρια πιστοποιεί το Επιμελητήριο Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ουσιαστική και έμπρακτη στήριξή του στους Κρητικούς δημιουργούς προσφέρει το Επιμελητήριο Ηρακλείου με την παροχή της πιστοποίησης CRETAN HANDS (Κρητικά Χέρια) για τα αυθεντικά Κρητικά προϊόντα - εκτός τροφίμων & ποτών - που κατασκευάζονται στο νησί.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή δράση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, το οποίο δημιούργησε το δίκτυο ΚΡΗΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ  και παρέχει την ομώνυμη Πιστοποίηση με στόχο τη διάδοση και ανάδειξη των  ποιοτικών προϊόντων των τοπικών επιχειρηματιών ώστε να κατοχυρωθεί η δουλειά τους και να διαχωριστεί η Κρητική παραγωγή από τις εισαγόμενες απομιμήσεις.

Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, το Επιμελητήριο Ηρακλείου δημιούργησε την ιστοσελίδαwww.cretanhands.comστην οποία μπορεί κάθε δημιουργός να συμπληρώσει την on-line αίτηση για ένταξη στο Δίκτυο. Η διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων θα είναι ανοικτή, ωστόσο, όσοι δηλώσουν συμμετοχή έως 31 Μαΐου θα ενταχθούν στην πρώτη φάση της αξιολόγησης για την πιστοποίηση των προϊόντων τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο ταυτοποίησης των κατασκευαζόμενων στην Κρήτη προϊόντων, τη διαδικασία ένταξης της επιχείρησης στο δίκτυο ΚΡΗΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ και την Πιστοποίηση των προϊόντων της, παρέχονται στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, Κορωναίου 9, Υπεύθυνη κ. Εβελίνα Μπάκιντα, τηλ: 2810 247021, e-mail: [email protected].

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News