default-image

Τζ.Γαλανός:Δέχτηκα "χτυπήματα" ως gay και εργασιακό bullying

Κρήτη
Τζ.Γαλανός:Δέχτηκα "χτυπήματα" ως gay και εργασιακό bullying

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Δε με νοιάζει αν θα μου φέρεις γυναίκα ή άνδρα, αρκεί να είσαι εσύ ευτυχισμένος". Αυτά ήταν τα λόγια της μητέρας του που του έδωσαν τη δύναμη να "φωνάξει" ότι είναι ομοφυλόφιλος, χωρίς να ντρέπεται και να φοβάται για το τι θα πει ο κόσμος. Ανάμεσα σε όσους διαδήλωσαν στο Ηράκλειο με παλμό και δυναμικότητα για τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ Ορατότητας και Διεκδικήσεων για την απελευθέρωση φύλου σώματος και σεξουαλικότητας ήταν ο Τζόι Γαλανός.

"Γεννήθηκα έτσι", τολμά να πει σε μια ανθρώπινη εξομολόγηση στο φακό της "ΚΡΗΤΗ TV" ο Τζόι Γαλανός που κατάγεται από τη Σάμο,αλλά ζει στο Ηράκλειο.

Δείτε τη συνέντευξη

Αναγκάστηκε να παραιτηθεί

Αποκαλύπτει ότι έχει πέσει θύμα εργασιακού εκφοβισμού, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί ακόμη και από τη δουλειά του...Κάποιοι προσπάθησαν να τον κάνουν να νιώσει άρρωστος,λέει. Λύγισε, έκλαψε αλλά στάθηκε στα πόδια του, έχοντας αποδεχτεί τη φύση του.

Ο Τζόι Γαλανός ήταν ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο για τη διεξαγωγή του 2ου Φεστιβάλ Ορατότητας και Διεκδικήσεων για την απελευθέρωση φύλου σώματος και σεξουαλικότητας, με φόντο τη διεκδίκηση του Δημοτικού κήπου στο Ρέθυμνο, πορεία που είχε παλμό και δυναμικότητα.

Η λύση που δόθηκε

Το 2ο pride Κρήτης εξελίχθηκε σε μήλον της έριδος, ωστόσο το θέμα βαίνει προς εκτόνωση, καθώς λύθηκε άτυπα, κατά το δημοτικό συμβούλιο Ρεθύμνου. Ο Δήμαρχος Γιώργος Μαρινάκης, υποσχέθηκε ρητά ότι και το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί σε 2 βδομάδες, θα έχει στη διάθεσή του τον Δημοτικό Κήπο και κατ' επέκταση το Pride Κρήτης.

Ρεπορτάζ: Φωτεινή Μαυροματάκη

Φωτογραφίες:Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News