default-image

Φίλοι για πάντα: Διαχρονικό μήνυμα από την Ιεράπετρα

Κρήτη
Φίλοι για πάντα: Διαχρονικό μήνυμα από την Ιεράπετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Φίλοι για πάντα», ένα διαχρονικό μήνυμα από την Χορωδία Νέων του δήμου Ιεράπετρας. Θερμά συγχαρητήρια από την πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.

Μια εξαιρετική μουσική παράσταση με πρωταγωνιστές τα παιδιά της χορωδίας Νέων του Δήμου Ιεράπετρας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» την Κυριακή 15 Μαϊου 2016.

Συνεχίζοντας τις επιτυχημένες και ξεχωριστές εμφανίσεις της, η Χορωδία Νέων του Δήμου Ιεράπετρας υπό την διεύθυνση της καθηγήτριας της Μουσικής Σχολής του Δήμου, κας. Τζένης Φραγκούλη παρουσίασε την μουσικοθεατρική παράσταση «Φίλοι για πάντα».

Υπέροχα μελωδικά τραγούδια, αφιερωμένα στην φιλία και την αξία της φιλίας στη ζωή, πλημμύρισαν την κατάμεστη αίθουσα, στέλνοντας διαχρονικά μηνύματα  σε μικρούς και μεγάλους.

Τη μουσική και σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης είχε η καθηγήτρια της Μουσική Σχολής του Δήμου Ιεράπετρας, κα. Τζένη Φραγκούλη, ενώ συμμετείχαν στο πιάνο, η  κα. Στέλλα Μαστοράκη και στην ηλεκτρική κιθάρα και μαντολίνο, ο Θοδωρής Τσέλιος.   

Την παράσταση παρακολούθησαν η πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας, κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη, καθώς και ο αντιπρόεδρος, κος. Μάνος Γεωργαλάκης, οι οποίοι εξέφρασαν για μια ακόμη φορά τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πλαισιώνουν την χορωδία και βέβαια στην καθηγήτρια της Μουσικής Σχολής και μαέστρο της Χορωδίας Νέων του Δήμου Ιεράπετρας, κα. Τζένη Φραγκούλη.

Όπως δήλωσαν με αφορμή την παράσταση «Η Χορωδία Νέων του Δήμου Ιεράπετρας άφησε σε όλους μας για μια ακόμη φορά τις καλύτερες εντυπώσεις. Είναι γεγονός ότι τόσο αυτή όσο και οι άλλες δομές της Μουσικής Σχολής  του δήμου  επιτελούν καθημερινά ένα σπουδαίο έργο στην προσπάθεια για  ποιοτική μουσική παιδεία.

Αξίζουν λοιπόν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές. Αναγνωρίζοντας την σημαντική τους προσφορά από πλευράς μας καθημερινά ενισχύουμε και υποστηρίζουμε το έργο όλων των μουσικών δομών του δήμου μας, δημιουργώντας ακόμα καλύτερες συνθήκες για  προσφορά αξιόλογης μουσικής παιδείας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News