default-image

Από την οικοδομή στην εντατική ο 20χρονος

Κρήτη
Από την οικοδομή στην εντατική ο 20χρονος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάθε λεπτό είναι κρίσιμο για τη ζωή του 20χρονου για την οποία μάχεται με δύναμη ψυχής στην εντατική του Βενιζελείου ο  Φ.Κ  μετά το εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε τη Δευτέρα όταν τμήμα μπαλκονιού  κατέρρευσε στο κέντρο του Ηρακλείου. Σύμφωνα με το διοικητή ΠΑΓΝΗ- Βενιζελείου Ιωάννη Τασσόπουλο ο τραυματίας «νοσηλεύεται διασωληνωμένος, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση και βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση». Από τη μια στιγμή στην άλλη, το μέλος του συνεργείου βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος να δίνει αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή με αποτέλεσμα να κορυφώνεται η αγωνία για τον 20χρονο.

Σε ότι αφορά στην πορεία της υγείας των υπολοίπων τραυματιών σταθεροποιημένη και σε καλή κατάσταση νοσηλεύονται ο 46χρονος Μ.Τ. και  ο 57χρονος J.D. που νοσηλεύονται στη Νευροχειρουργική Κλινική.

Στην ίδια κατάσταση και η υγεία του 32χρονου D.D. που νοσηλεύεται στην Χειρουργική Κλινική .

Οι τέσσερις εργαζόμενοι, είναι μέλη συνεργείου από τη Ρόδο, και είχαν πάει στο κτίριο για την εκτέλεση εργασιών κλιματισμού και ψύξης.

Κατέρρευσε τμήμα του μπαλκονιού

Υπενθυμίζεται ότι σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας όπως έγραψε το neakriti.gr, στο κέντρο του Ηρακλείου. Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι βρίσκονταν στο σημείο για μια πρώτη αυτοψία στο χώρο όπου επρόκειτο να εκτελέσουν εργασίες.

Ξαφνικά και κάτω από άγνωστες συνθήκες κατέρρευσε μέρος μπαλκονιού στο δεύτερο όροφο του κτιρίου που βρίσκεται πίσω από την πλατεία του Αγίου Τίτου.

Οι τρεις από τους τέσσερις, οι οποίοι ήταν πάνω στο μπαλκόνι, υποχώρησαν μαζί με μέρος του τοιχίου και να βρεθούν πάνω σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι πέφτοντας συγκεκριμένα από ύψος 8 έως 9 μέτρων.

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News